Pont hogy provokálni akar téged, titeket, hogy legyen oka eltiltani tőletek a fiát.
Te bánj kedvesen a gyerekkel, a két fél harcában annyi a feladatod, hogy szeresd a párodat, mellette légy, de az exét neki kell lerendezni.
febr. 10. 10:36
2/31 anonim válasza:
Ha tudod bizonyitani akkor becsületsértésért feljelentheted. Legjobb, ha el mented azt az üzenetet amiben azt írták rád, amit írtak.
febr. 10. 10:36
3/31 anonim válasza:
Nagyon rosszindulatú szemét nő a párod ex nője, igen nyugodtan jelentsed fel.
febr. 10. 10:41
4/31 anonim válasza:
Elvileg becsületsértés vagy rágalmazás miatt feltudnád de azért az nem egy egyszerű procedúra,kérdés hogy neked megéri-e én személy szerint ráhagynám
febr. 10. 10:48
5/31 anonim válasza:
Mikor váltak el? Érted hagyta ott őket? Ezek szerint még nem tudta feldolgozni a történteket, csapkod, vagdalózik. Nem tudom, van-e értelme feljelenteni, én inkább úgy tennék a helyetekben mint ha az adott üzenet nem is létezne. Csak megunja ha semmi reakciót nem kap rá.
febr. 10. 11:15
6/31 anonim válasza:
Tehetsz feljelentést, de nem semmi értelme.
febr. 10. 11:42
7/31 anonim válasza:
Erre feljelentést tenni nem sok értelme van. Ennyivel semmit nem csinálnak. Van ugye a becsületsértés meg a rágalmazás, de ezt szerintem engedd el. Ha durvább les6 akkor esetleg. Az üzenetet őrízettek meg később kellhet, ha nem áll le.
febr. 10. 12:11
8/31 anonim válasza:
Konkrétan miért akarsz feljelentést tenni? Az, hogy ilyen üzenetet írt, nem büntetendő,
febr. 10. 13:21
9/31 anonim válasza:
8: Éppen de, csak felesleges elmérgesíteni…
febr. 10. 13:50
10/31 anonim válasza:
7: A “vagy” elárulja, hogy egyik tényállást sem ismered, és nem is érted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!