Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezeljem a nárcisztikus...

Hogy kezeljem a nárcisztikus anyámat aki azt hiszi a sikerem az ő érdeme?

Figyelt kérdés

Tavaly diétába kezdtem, akkor még nevetett rajta, hogy miért pont most, komolytalannak vélte. Azóta lefogytam 20 kg-t.

Most január elsejével ő is bele akar kezdeni, hirtelen személyi edző is lett. Jelenleg úgy veszi, hogy miatta fogytam, ismerősöknek is úgy adja elő, hogy "ő fogyaszt le engem".

jan. 27. 19:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Nyílván irónia volt, de látom annak megértése nem az erősséged.
jan. 28. 02:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd le: "édesanya, ez nem egészen így volt, te is tudod, hogy a saját programom alapján, a saját akaraterőmmel fogytam le, viszont örülök, hogy a sikerem inspirált téged. Eltelt egy hónap, te hol tartasz a fogyásban?"
jan. 28. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Kiiktatod az életedből teljesen.
jan. 31. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Pfffúúú... Anyósomék ilyenek (rejtett nárcisztikus jellem anyósom, akitől szebb, jobb, ügyesebb, dolgosabb és fáradtabb nem lehetsz), hogy amikor husosabb voltam, akkor azon gúnyoskodtak, hogy hát van hasam! Akkor lefogytam, de én nem miattuk hanem mert már engem zavart a saját súlyom. Na 20 kg-ot én is ledobtam. Erre hirtelen mindenki fogyott náluk is képzeld el! Nem hagyták meg kizárólag nekem a "dicsőséget".
márc. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!