Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt?Nem foglalk...

Miért csinálja ezt?Nem foglalkozik az egészségemmel!?

Figyelt kérdés

Az imént összeestem,elmondtam édesanyámnak de le se szarja.azt mondja a vérnyomásom biztos(ő nem orvos,nem is nővér)nem egészségügyis egyáltalán.sőtt ez már évek óta így megy.mindig kitalál valamit csakhogy ne kelljen orvoshoz menni.MINDIG

Egyedül még nem mehetek mivel ha van valami kell az aláírása..

2024. jan. 21. 18:16
1 2
 11/16 anonim válasza:
44%
Már megint Te? Apád mikor vert el utoljára?
2024. jan. 21. 23:18
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
4: Csak a szóközhiányos megint
2024. jan. 22. 00:22
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Kétlem, hogy ez a kérdés nem kamu… ha mégsem, akkor felháborító anyukád hozzáállása. Menj el az orvoshoz egyedül, szedd össze magad, mondd el ami történt.
2024. jan. 22. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Megkaptad azt az érdeklődést, amire vágytál? Egyébként nem te vagy a hülye, hanem mi, akik komolyan vettünk, és segíteni próbáltunk.
2024. jan. 22. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Dehogynem mehetsz egyedül :D

HO-hoz nem kell aláírás, meg semmi. Elmész, elmondod, mi a bajod, megméri a vérnyomásod, aztán esetleg kapsz gyógyszert (de kamaszként sajnos normális az alacsonyabb vérnyomás és néha! ájulás).

2024. jan. 22. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Dehogy kell az aláírása, 14 éve vagyok gyakorló szülő, soha nem kértek aláírást, csak a sürgősségin amikor az ambuláns lapot átvettem (de az egy teljesen más helyzet, ha sbo vagy kórházi kezelés alatt/után kell, mint a házidoki) A háziorvos nem írat alá semmit, találkoztam már tizenévessel is a rendelőben aki egyedül ment, megvizsgálták ugyan úgy. Sőt, a fogászaton is láttam már tizenéves kis-nagylányt,aki teljesen egyedül ment az időpontjára, pedig ott volt "beavatkozás" is (fúrtak, tömtek neki. Beszélgettem vele amíg vártunk a váróban).
2024. jan. 22. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!