Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lebuktam, mit kéne csináljak...

Lebuktam, mit kéne csináljak a helyzettel?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok valakivel, aki támogat anyagilag.

Igen, idősebb.

Viszont a szüleim nem tudják/tudták, nem is terveztem erről beszámolni nekik. Megvolt itt Pesten a saját életem, amikor pedig hétvégéken mentem haza, én voltam a kicsi lányuk, hármasban progiztunk, mentünk erre-arra. Nem akartam ezt tönkretenni azzal, hogy egyszer csak közlöm, együtt vagyok valakivel, aki idősebb anyámnál...

De közben élveztem, hogy valaki rajong értem, sosem mond nemet semmire. És igen, azt is, hogy a pénzkérdés nem volt téma, nem kellett figyeljek arra, hogy vajon megvehetem-e a zsebpénzemből, ami tetszik, vagy nem? Elutazhatok-e nyugodtan a barátnőimmel, vagy sem?

1 éve tart, titokban tartottam, tudatosan. De nagy az esély rá, hogy most lebuktunk és eljut a szüleimhez is.

Nem tudom, mit kéne csináljak. Tartok is az egésztől, mert hülyén jönne ki, ha nem is tudnának semmit, de én meg magamtól elkezdem mondani...

A lebukás elég nyilvánvaló volt, anyukámék barátai láttak meg vele, és jöttek oda hozzánk, puszi-puszi, hogy vagyok stb.

2024. jan. 21. 13:41
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy egyeseknek miért olyan hihetetlen hogy ez nem kihasználálás? :D bármilyen anonim oldalon eltöltesz 10 percet, szembejön veled ez a jelenség. De nem is kell feltétlen anonim oldalnak lennie, facebookon, instán, bárhol megtalálnak sugardaddyk, sugarbabyk. Ha mindkettejüknek jó ez akkor mi bajotok vele? Kinek árt? Az ő magánügyük.
2024. jan. 21. 13:57
 12/58 anonim ***** válasza:
84%
Miért is van mindenki lepontozva? Mert elmondjuk a véleményünket erről a történetről?
2024. jan. 21. 13:57
 13/58 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Az az igazság, hogy bemutatni nem szeretném, legalábbis nem rögtön. Mert ez nem olyan megszokott kapcsolat.

Tudom, hogy nem mellette fogok megöregedni, nem ő lesz a gyerekem apja. Emiatt nem akarom hazavinni, mert anyukámnak, nagyimnak szokásuk azonnal túl lelkesnek lenni…

Egy fiút vittem haza bemutatni, még anno 16 éves koromban. Mai napig kérdeznek róla, első közös ebédnél anyám azt is megkérdezte, hogy akkor mi az érettségi után össze is költözünk??? (10. osztályosok voltunk, se az érettségi, se az összeköltözés nem foglalkoztatott minket)

Szóval nem akarom, hogy megint ez legyen az állandó téma.

6. válaszoló:

Igen, biztosan egy balek, és biztosan nem látja…

7. válaszoló:

Ez nem egy szokásos párkapcsolat, ezért tartottam titokban.

12. válaszoló:

Szerintem azért, mert nem az volt a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye rólam, a kapcsolatról. De csak tipp. :)

A kvázós, prostizós válaszokra nem fogok reagálni, mert nem érdekelnek.

2024. jan. 21. 14:00
 14/58 anonim ***** válasza:
71%
Akkor csinálj, amit akarsz, mondd el a szüleidnek, ahogy akarod, ne minket kérdezz. Undorító ember vagy, pénzért mindent.
2024. jan. 21. 14:03
 15/58 anonim ***** válasza:
28%

Gyerekek! A prosti az, aki a testéből él, váltott partnerekkel, azaz az a "hivatása", hogy árulja a bájait. Legyen az útszéli vagy a rosszlányok delikvense.

De a prosti és a sugardaddy-sugarbaby kapcsolat nem ugyanaz. Itt monogám módon zajlik, érzések is vannak benne, azaz nem csak szex és viszlát, ez inkább támogatás, mint prostítúció. Lehet ezt nem helyeselni, csak ne keverjük a kurválkodással. Amúgy a válaszok hangneméből annyira átjön, hogy ki van rendben saját magával és ki nem. (A lepontozások dettó)

2024. jan. 21. 14:04
 16/58 A kérdező kommentje:

A kérdésem továbbra sem az, hogy kinek mi erről az egészről, vagy rólam a véleménye.

Nem vagyok undorító, a partnerem is pontosan tudja, miről szól ez a kapcsolat. Nekünk megfelel, mi így boldogok vagyunk és amíg a kettőnk dolga volt ez, nem is okozott problémát.

2024. jan. 21. 14:05
 17/58 anonim ***** válasza:
90%
Ha kiírsz ide egy kérdést, az együttjár azzal, hogy elmondjuk a véleményünket, erről szól ez az oldal.
2024. jan. 21. 14:09
 18/58 anonim ***** válasza:
41%

Látom, nullára pontozni fontosabb és sürgősebb, mint értelmes választ írni.

Amúgy leírtam: beszélj róla úgy a szüleidnek, mint kapcsolatról. Ajánlottam, hogy mutasd be, ezt nem akarod, rendben. De még mit vársz, mit szeretnél tőlünk?

2024. jan. 21. 14:09
 19/58 A kérdező kommentje:

15-ös válaszoló, hagyd, úgysem értik meg. De nem is gond. :)

Nem hiszem, hogy idegeneknek kéne magyarázkodnom.

Fiatal vagyok, jó életem van, boldog vagyok.

Nem foglalkoztat mások élete, nem akarok másokat megbántani egy anonim (!) oldalon. Úgyhogy már most többet nyertem, mint akik itt kváznak engem.

2024. jan. 21. 14:11
 20/58 A kérdező kommentje:

“Ha kiírsz ide egy kérdést, az együttjár azzal, hogy elmondjuk a véleményünket, erről szól ez az oldal.”

Szerintem meg az oldal arról szól, hogy a FELTETT kérdésre írjuk le a választ. Valamint én úgy tanultam, hogy a véleményünket valamiről akkor mondjuk el, ha kérdezték. De ha te jobbat alszol a felesleges és frusztrált kis kommentjeidtől, hát hajrá! :)

18-as válaszoló, persze, beszélek velük mindenképp valószínűleg.

Nem várok semmit, de sajnos a kérdést itt nem lehet törölni.

2024. jan. 21. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!