Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám kirugott a házból mert...

Apám kirugott a házból mert nem mosogattam el. Amikor dühös összetöri a tányérokat az ajtóm előtt hátha belelépek. Ez normális?

Figyelt kérdés
Apám utál engem.

#apa #gyűlölet #tányértörés #házbol Kirakás #Családi bajok
2024. jan. 21. 12:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
84%
Amugy te most vagy direkt adod a naiv fogalmatlant, vagy tenyleg az is vagy, es soha nem hallottal vagy lattal meg olyan embert, mint amit a kerdezo lefestett? Ha nem a mosogatasba, akkor valami mas, legbolkapott dologba fog belekotni teljesen kiszamithatatlanul es azon kezdi el a berendezest szetverni. Jobb esetben csak azt. De mivel mar felmerult a veszelyeztetes azzal, hogy kizarta a kolykot a lakasbol, igy valoszinusitheto, hogy nem fog megallni par tanyerkanal. Egyebkent most nem azert, te minek froclizol itt egy kiskorut?
2024. jan. 21. 14:32
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez volt a gyújtópont egy folyamat végén.

Az előtte lévő részeken gondolkodjatok el, hogy tudtok-e együtt élni a továbbiakban.

2024. jan. 21. 14:37
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"mar felmerult a veszelyeztetes azzal, hogy kizarta a kolykot a lakasbol"

Aha, szóval ez a része szerinted igaz. Oké. Akkor tehát a gyerek már nem ott lakik. Hanem hol?

2024. jan. 21. 14:49
 24/36 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés érthetetlen. Miután kirúgott otthonról, elmegy az új lakhelyedre, és tányérokat tör az ajtód előtt, hogy belelépj? Vagy ez a kirúgás előtti szokása volt? De amúgy is, milyen univerzumban lenne ez normális? Tehát mi a kérdés már megint sokadszorra a mai nap? (Tele van a gyakori "ez normális?" kérdésekkel.)
2024. jan. 21. 16:22
 25/36 anonim ***** válasza:
36%
Apád olyan klinikai eset, akinek nem szabadna szabadlábon mászkálnia
2024. jan. 21. 16:54
 26/36 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván trollkérdés, de hihetetlen, hogy egyesek azzal jönnek, hogy el lehetett volna mosogatni. Ha a szülei bässzák össze a konyhát, miért a gyerek mosogasson el? Anyám is egy rohadt leveshez 30 edényt összekoszolt és nekem kellett rendet raknom zabálás előtt, szerencsére 20 éve nem láttuk egymást, vajon miért....
2024. jan. 21. 17:22
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

"hihetetlen, hogy egyesek azzal jönnek, hogy el lehetett volna mosogatni. ... miért a gyerek mosogasson el? Anyám is egy rohadt leveshez 30 edényt összekoszolt és nekem kellett rendet raknom zabálás előtt"

Mert neked is főzte többek között, nem? Gondolom, nem voltál már óvodás, hogy mindent készen kelljen kapnod. Ha egy picit is értenél a főzéshez, tudnád, hogy miért kellett annyi edény hozzá (ami nyílván nem volt 30, csak túlzol, és nagyon valószínű, hogy mást is csinált levesfőzés közben, csak az neked fel sem tűnt, azért lett a végeredmény több koszos edény, mint amennyire számítottál).

2024. jan. 21. 22:23
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Vagy ötödszörre olvasom azt a topik címében, hogy "apám kiugrott a házból".
2024. jan. 21. 22:32
 29/36 anonim ***** válasza:
48%
:D
2024. jan. 21. 22:44
 30/36 anonim ***** válasza:
79%
Én is azt olvasom minden alkalommal 😂
2024. jan. 21. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!