Normális ha meguntam anyámat?
Figyelt kérdés
25 éve... Minden egyes nap csak őt látom.. unom... Nagyon... 25 éve neki nem volt senkije... Bárhová megyek ( munka stb) oda ő is jön... Azt most nem is találom hogy gyerekkoromat tönkretette az alkoholizmussal...2023. dec. 23. 15:50
1/9 anonim válasza:
Normális.
Akkor ideje lépni. vagy csak azt akartad tudni, hogy szerintünk norméli-e?
Hogyan tovább? Ez itt a kérdés.
3/9 anonim válasza:
25 évesen miért látod minden nap? Gondolom már nem együtt éltek
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos de.. Magyarországon is.. és külföldön is.. mivel kint dolgozunk..
2023. dec. 23. 15:57
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy mindketten kint dolgoztok külföldön, még el lehet költözni tőle.
6/9 anonim válasza:
Ezt én sem értem miért nem költözöl el. Ha ennyire vészes a helyzet akkor menj el máshova albérletbe oda csak nem megy utánad.
7/9 anonim válasza:
Heti 1x kiírod ezt. Mit vársz tőlünk? Költözz el tőle, zavard el a francba, legyél felnőtt.
8/9 anonim válasza:
Igen, ez a normális. Egy egészséges lelkületű ember egy idő vágyni kezd arra, hogy leváljon a szüleiről és önálló életet kezdjen. Ha ez megtörténik, akkor már anyádat sem fogod unni, mert nem vele töltöd a mindennapjaidat, hanem éled a saját életed és amikor lehetőséged van találkozni vele, akkor örülni fogsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!