Nettó 230 ezerből lehet családot alapítani?
MÁVnál vagyok jegyvizsgáló, nettó 230 ezret keresek.
Anno jártam egyetemre mérnöki szakra, megbuktam, full hülye vagyok matekos, fizikás, informatikai tárgyakhoz.
Fogtam elmentem a MÁVhoz jegyvizsgálónak, keleten nagyon nincs munka így ezért. Volt sulistársaim simán 4-5-600 nettókat kapnak, meg még többeket, és frusztrál ,hogy én keveset keresek meg nem tudok ezért lányokkal ismerkedni. Leblokkol, amikor látom volt sulistársaimat, párkapcsolat boldogság, menő külföldi nyaralások, én meg ennyi pénzből szülőknél lakok egy szobában se barátnő, se külföldi nyaralás.
Lehet ebből kivitelezni a családalapítást? Lehet szép gyerekkora ennyi pénzből a leendő gyerekemnek?
Lehet, csak nem érdemes.
Sok ember keres ilyen szarul, pl. a tanárok sem keresnek sokkal többet.
#31 A Kérdező. Ki más?
#37 Lemaradtam ott, hogy a nem létező gyerekeid felneveléshez kevesled a fizetésed. Szóval azért nincs párkapcsolatod, mert a MÁV keveset fizet? :D És ha ennyi marad, akkor nem is lesz? Ha meg nyersz a lottón, akkor rögtön megoldódik minden?
Így tulajdonképpen akkor nem kell aggódni, hogy nem futja pelenkára, hisz nem lesz rá soha szükség. Kivéve ha véletlen hirtelen meggazdagszol, mert akkor rögtön megrohamoznak a nők, aztán a babák :D
Komolyra fordítva: Ne azzal foglalkozz, hogy melyik volt sulistársad milyen fizetést hazudik (vagy nem), meg miket közvetít a közösségi oldalakon. Nekik is biztos megvannak a saját gondjaik, legfeljebb nem mutatják kifelé. Éld a saját életed! Ne hasonlítgasd magad senkihez! Nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!