Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan hogy pozitív az...

Létezik olyan hogy pozitív az apasági teszt? De nem ő az apja?

Figyelt kérdés
jan. 13. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
30%
Úgy látszik, ezúttal nyert a 0.1
jan. 14. 00:20
 42/62 LuckyLevi ***** válasza:
100%

Csinálj tesztet azzal is, aki szerinted az apa! Ha az is pozitív, akkor lehet, hogy igazad van. Ha negatív, akkor a matekkal van a gond.

Fogamzásgátlásról érdemes lenne tájékozódnod. Az segítene, hogy csak akkor és attól legyen gyereked, amikor és, akitől szeretnél.

jan. 14. 10:17
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
De ha valaki nem lehetséges jelölt az apaságra, akkor miért kell tesztelni?
jan. 14. 14:13
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

#43: ne kezdjél el logikus kérdéseket feltenni, mert azokra úgysem válaszol.

De hogy ezek után miért is van még fenn a kérdés, azt nem tudom...

jan. 14. 14:39
 45/62 LuckyLevi ***** válasza:
100%
#43 Biztos a decemberi pasas kérte. A kérdező pedig biztos volt benne, hogy nem tőle van, így megcsináltatta a tesztet, hogy igazát igazolja.
jan. 15. 00:45
 46/62 anonim ***** válasza:
77%

A hímivarsejt akár hetekig életképes az aktus után. Számolj vissza október 18-tól. Feltételezve, hogy a 40. héten szültél, akkor is simán kijön a matek. Ha túlhordtad, akkor főleg.

Jó lett volna figyelni azon a fránya bioszórán, igaz?

jan. 15. 08:16
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az a férfi a kérdező, akire rá akarják fogni az apaságot.
jan. 15. 08:20
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi tart vissza téged vagy a kételkedő apajelöltet attól, hogy másik apasági vizsgálatot csináltassatok? Nem otthonit, hitelesebbet?

[link]

Ha ennyire biztos vagy benne, válallj be egy második vizsgálatot. 😉 Vagy félsz, hogy az is "téved"?

jan. 15. 08:31
 49/62 anonim ***** válasza:
68%

Hallottam egy ismerősömtől vagy 20 éve, hogy fizetett a dokinak nem keveset, hogy nem ő az apa .

Ez most csak beugrott, a konkrét vizsgálatot nem tudom,de be volt rendelve valahova, mert a hölgy állította, hogy a lehetséges apukák között van.

jan. 15. 12:30
 50/62 A kérdező kommentje:
Azért fizette hogy hamis legyen a papír?
jan. 15. 13:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!