Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak olyan, hogy a "gyerek"...

Vannak olyan, hogy a "gyerek" csak kb 30 éves korára tud felnőtté érni?

Figyelt kérdés
Sajnos én 26 éves fiamnal azt latom h sokszor még mindig elég gyerekes és nem önalló aminek talán az fő oka, hogy az egyetemet helyben végezte el és nem költözött el.
jan. 13. 05:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%

" sokszor még mindig elég gyerekes és nem önalló aminek talán az fő oka, hogy az egyetemet helyben végezte el és nem költözött el. "

Nem, ennek az az oka, hogy hagyod neki, hogy elönállótladjon (szép magyar szó tudom), és nem reguláztad meg.

Igénye biztos lenne egy önálló életre, csak sajnos nem tudja megteremteni. Egyrészt mert ez egy fos ország, másrészt nem is tudja hogy fogjon hozzá, mert nem tanítottad meg neki.

jan. 14. 01:43
 22/24 anonim ***** válasza:
72%
*Elönállótlanodjon
jan. 14. 09:08
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Igen, van olyan, egyes emberek valamiért jóval lassabban érnek meg.

Jó esetben családalapításkor megkomolyodnak

jan. 16. 13:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Nos tegyük fel 23 évesen elmegy friss diplomával dolgozni havi nettó 400eft ért. Albérlet, rezsi, élelem, és marad 100eft.ja. Nehéz lesz összerakni így egy lakásra valót. Ez az otthon lakni a szülőkkel kérdés, minden család más.

Ha otthon lakik pl 30 éves koráig akkor tud gyűjteni akár egy kisebb lakás árát is. Sajnos nincs már az a világ mint ezelőtt 30-40 éve hogy a szülők félre tudtak tenni a gyereküknek egy akkori lakás árát. Amikor még megérte gyümölcsöst tartani és elvinni a piacra stb. Persze még otthon laktam én is megtanultam takarítani, mosni, háztartást vezetni.

De a hiba nem a fiaddal van elsősorban, sajnos globálisan ez a helyzet. Az emberek a különböző social médiák miatt elkényelmesednek, és később érnek be.

Mert fontos hogy nem attól lesz érett valaki ha elköltözik otthonról.

Hidd el, az ő feje is be fog nőni majd. Gyűjti a pénzt magának, spórol?

Akkor hagyd spórolni.

Próbáld elvinni egy XCC-re. Szokott lenni apa-fia xcc is.

jan. 17. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!