Mit tehetnék ha anyu apa háta mögött mással kavar?
Sziasztok!
Pár héttel ezelőtt véletlen megtudtam, hogy anyukám összemelegedett egy kollégájával apukám háta mögött. Eddig úgy voltam vele, hogy nem az én dolgom, hiszen a gyerekek kirepültek már és amúgysem az én életem/dolgom. Tegnap viszont apukám kérdezősködni kezdett, nem-e tudom mi van anyuval mert nagyon furán viselkedik. Nyilván a szokásos telefondugdosás megy, nem figyel rá, a családra sem. 35 éve házasok szóval szerintem valahol érthető lehet a dolog. Apukám igazán jó ember. Egész életében azért dolgozik hogy mindent megadhasson a családunknak. Állítása szerint ha mi nem lennénk akkor semmi értelme nem lenne az egésznek… Nem szeretnék neki rosszat! Nagyon bánt amit anyukám csinál, bár nem tudom hol tart a dolog… Szerintetek mit tehetnék? Anyu teljesen magába zárkózik. Senkivel nem oszt meg semmit (régen sem tette). Tapasztalatokra lennék kíváncsi… Történt már veletek hasonló? Szerintetek mit tehetnék?
Èn elmondanám. Majd megoldják (megbeszèlik, elválnak, apuka is fèlrelèp, akármi).
Bűntudatom lenne ha falaznèk anyámnak.
Én annyira próbálok nem ítélkezni. De tényleg. De vannak dolgok amiket nem tudok megérteni és nem veszi be a gyomrom.:(
Én elmondanám. Mindig magamból indulok ki. Ha engem megcsalna a párom azt akarnám ha a gyerekem megtudja akkor elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!