Szülőként csalódnátok emiatt a gyereketekben?
Mivel a nemi élete az ő magánügye, nekem ezen a téren nincs semmiféle elvárásom, csak legyen erkölcsös.
Erkölcs alatt a felelősség vállalást értem, tehát ne tegyen olyasmit, amit a másik nem akar, és ha gyereke lesz, akkor azért is vállalja a felelősséget, ill. szexért ne hazudjon szerelmet, stb.
Az, hogy homoszexuális, vagy szőke nő az esete, viszont részemről részletkérdés. Ha akar róla beszélni, meghallgatom, és biztosítom az elfogadásomról, ha nem akar róla beszélni, de tudomásomra jut, akkor nem nyaggatom, max. csendesen jelzem, hogy nincs vele bajom, és szeretem őt.
Szerintem az ő dolga, hogy mit és kivel csinál. Ha úgy dönt, hogy ezt velem meg ossza nem ítélném el e miatt.
Én is jártam prostihoz már jó régen , szóval már ez sem lenne fer, ha e miatt elítélném. Az hogy az illető transz, hat ha ő ezt szereti tegye. A szexuális élete az ő magán választása.
Nekem ami számít hogy legyen boldog és elégedett az életével a többi nem számít.
Magamban lennék csalódott, hogy mit rontottam el. Amikor az ember mentálisan betegekhez vonzódik, pláne ha fizet is érte, ott már komoly bajok vannak. Lehet fóbozni, nem félek senkitől. De azt mondani, hogy semmit nem kérsz tőle, amit egy nő ne tenne meg? Ugye tudod, hogy a maszkulinabb nők és a férfiak között komoly különbség van és nem lehet összehasonlítani sem? Ugye tudod, hogy egy férfinak nincs odalenn az, ami a nőknek viszont van? Gyakorlatilag azt kéred tőle, amit csak nagyon kevés nő enged meg.
Igen. Lehet lepontozgatni meg egyebek, de a beöltözködés másneműnek bizony mentális betegség jele. Aki ehhez vonzódik, annak is van valami defektje. De tudod is magadról, hiszen szégyelled magad miatta, nem tud róla senki, ide is névtelenül jöttél kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!