Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként csalódnátok emiatt...

Szülőként csalódnátok emiatt a gyereketekben?

Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem transz lány prostituáltakhoz járni. Tudom helytelen szexért cserébe fizetni, de a társkeresőkön nagyon ritka a normális transz lány. Huszonéves vagyok, jelenleg még a szüleimmel élek, viszont a saját pénzemből finanszírozom a dolgot.

jan. 11. 23:00
1 2 3 4 5
 11/46 anonymousreview60 ***** válasza:
59%

Kérdező, egyébként miért jó neked a transz lány? Milyen plusszt ad a pénisze?

43FHET

jan. 12. 07:54
 12/46 anonim ***** válasza:
81%
Hát, a prostizásnak nem örülnék, de azon belül már, hogy milyen nemű meg identitású szexmunkás szolgálatát venné igénybe a gyerekem, nem érdekelne. Szomorú lennék, hogy nem tudja ezeket a vágyait olyan kapcsolatokban megélni, ahol egyenlő félként, vonzalom-alapon csinálják a dolgokat a partnerével. De amúgy meg nem akarnék ezekről tudni. Nyilván akarnám tudni, hogyha a gyerekem egy transznemű személlyel lenne együtt, vagy meleg lenne, meg ilyenek, mert fontosnak érzem ezt a típusú őszinteséget, és mindenképp ki akarnám fejezni az elfogadásomat. De a szexuális életének a részleteiről nem kell tudnom.
jan. 12. 08:31
 13/46 anonim ***** válasza:
76%
Csalódnék a prostizás miatt is. A transz miatt meg még inkább. Mindkettő beteges. Egy normális, egészséges ember nem ilyen.
jan. 12. 08:52
 14/46 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó csak a fasiszták nem tartják annak
jan. 12. 09:49
 15/46 anonim ***** válasza:
78%
Igen...
jan. 12. 10:27
 16/46 A kérdező kommentje:

"Kérdező, egyébként miért jó neked a transz lány? Milyen plusszt ad a pénisze?"

Attól, hogy pénisze van még nőként kezelem, viszont nekem plusz izgalom, de semmi olyat nem kérek tőlük amit egy cisz nő nem csinálna szex közben. Alkatilag is tökéletesek számomra, eleve a lányokból is a fiúsabbak jönnek be: kis mell, lapos fenék, széles vállak, erős arccsont.

jan. 12. 10:28
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
Egy cisz nő is használhat felcsatolhatóst.
jan. 12. 10:31
 18/46 A kérdező kommentje:

"Egy cisz nő is használhat felcsatolhatóst."

Igen, de az engem nem izgat, nem d*gatom magam senkivel.

jan. 12. 10:43
 19/46 anonim ***** válasza:
78%
A transz resze nem erdekelne, a prostizas zavarna. De inkabb nem akarnek tudni rola.
jan. 12. 11:12
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy te fizeted-e vagy se, a kérdés szempontjából irreleváns.

Én nem csalódnék, max megdöbbennék, ha amúgy semmi jele nem volt korábban, hogy ilyen hajlamai vannak. Próbálnám rábeszélni, hogy diszkréten csinálja a saját érdekében.

jan. 12. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!