Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként csalódnátok emiatt...

Szülőként csalódnátok emiatt a gyereketekben?

Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem transz lány prostituáltakhoz járni. Tudom helytelen szexért cserébe fizetni, de a társkeresőkön nagyon ritka a normális transz lány. Huszonéves vagyok, jelenleg még a szüleimmel élek, viszont a saját pénzemből finanszírozom a dolgot.

jan. 11. 23:00
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
93%
A sima prosti miatt is csalódnék
jan. 12. 13:09
 22/46 anonim ***** válasza:
69%

Kicsit kevésbé aggódnék a prostizás miatt így, hogy transzhoz jár. Ha cisz nőhöz járna, akkor jobban aggódnék, mert olyan millió szaladgál az utcán, és egyértelműen valami problémát jelez, ha neki nem jön össze egy sem közülük.

De a transzokból kisebb a felhozatal azért, kicsit érthetőbb a dolog.

jan. 12. 13:19
 23/46 anonim ***** válasza:
80%
komolyan csalódnék benne
jan. 12. 15:20
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csak a prostis része zavarna, félnék hogy összeszed valamit. A gumi se véd 100%ig a nemi betegségek ellen.
jan. 12. 15:33
 25/46 anonim ***** válasza:
35%
24 Tényleg?
jan. 12. 15:36
 26/46 anonim ***** válasza:
92%

Nem “csalódnék”, de nem örülnék neki. Igazából nem is szeretném tudni. Ha szeretne velem erről

beszélni, akkor nyilván meghallgatnám, de a felnőtt gyerekem szexuális élete nem tartozik rám. Nekem pl voltak egyéjszakás kalandjaim huszonéves koromban, nem vagyok rájuk büszke, de nem is bántam meg - a szüleim nem tudják és nem is hiszem, hogy velük meg kellett volna ezt beszélnem. Valószínűleg ők sem “örültek” volna ha megtudják, és valahol meg is értem,

senki nem így képzeli el a gyerekét.

jan. 12. 16:17
 27/46 anonim ***** válasza:
24%
Büszke lennék rá!
jan. 12. 21:04
 28/46 anonim ***** válasza:
79%

Nem bántasz ezzel senkit.

Ha mind a ketten benne vagytok, senkire sincs rákényszerítve semmi, akkor azt csináltok, amit akartok.

És ez pont az a speciális helyzet, amiben nem ítélkezem, mert valóban nincs nagy választási lehetőséged.

De azért vedd figyelembe, hogy prostituált az illető, így mindenképpen védekezz.

jan. 13. 14:07
 29/46 anonim ***** válasza:
72%
Feltenném magamnak a kérdést, hogy mit rontottam el?
jan. 14. 21:48
 30/46 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a nemiélete magánügy, szülőként semmi közöm hozzá. Sem ahhoz, hogy prostihoz jár, sem ahhoz, hogy trandszneműekhez vonzódik.

Amihez közöm van:

- ne az én pénzemet költse prostikra

- prostikat (meg úgy számomra idegeneket) ne hozzon a házamba

Amit nem illik kérdeznem, és nem is kérdezek:

- van-e barátnője

- mikor nősül meg

- mikor lesz már gyerek

Ő ugyanis nem egy unokagyár, aki azért kell csinálni bármit is, hogy én babakocsit tologathassak kedvemre.

Amit van jogom megkérdezni, ha még együtt élünk, hogy mikor számíthatok arra, hogy kirepül a madárfészekből - persze ha már nagyobb, és milyen tervei, céljai vannak.

jan. 15. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!