Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám állandóan csúnyán beszél...

Apám állandóan csúnyán beszél mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Csak ugy mindenhez hozzá teszi hogy bammeg meg a k anyádat lányom! Azt mondja csak hülyeségbő, anyámmal még csúnyábban beszél, amit neki mond azt le se lehetne ide irnom... Írok annyit hogy azt mondja neki mindig hogy szét basom a fejed! Nagyon rossz érzés hogy mindig ilyen csunyán beszél.

Néha beszélhet csunyán de akkor beszéljen a haverjaival igy, azokkal szépen beszél, a saját anyja előtt vagyis a mamám előtt mindig nagyon szépen beszél velünk, nincs a mama itt akkor már rögtön a k anyádat ezt csinád azt nem csinátad meg te hülye ez a szöveg megy!

jan. 6. 06:19
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Koccolnánk, de nincs hová.
jan. 6. 13:07
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
És anyukád semmit nem reagál? Megkéne vele értetni hogy nem beszélhet így veletek, még az állatokkal sem beszélnek így, szerintem vegyétek fel telefonra és mutassatok meg mamádnak hát ha ő tud rá hatni
jan. 6. 13:10
 13/32 A kérdező kommentje:
Az a baj anyám nagyon elnéző és ráhagyja ezt apámra, én erőteljesebb stílus vagyok, de ha én mondom meg a magamét apámnak akkor megver.
jan. 6. 13:12
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a költözés nem reális??
jan. 6. 13:14
 15/32 anonim ***** válasza:
23%
Tourett szindróma, vagy csak bunkó tróger.
jan. 6. 13:59
 16/32 anonim ***** válasza:
19%

A tourett szindrómás nem hadonászik késsel és nem moderálja magát a nagyi előtt.

A fater simán csak egy kis gyökér, nagy pofával.

jan. 6. 14:55
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
9: te állat!🤣
jan. 6. 15:16
 18/32 anonim ***** válasza:
68%
Mama pontosan tudja, hogy ilyen a fia. Papa pont ilyen volt. Elmesélted már neki, miket művel apád?
jan. 6. 15:25
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Kevés a szex, vagy nem eléggé kielégítő.
jan. 6. 16:23
 20/32 anonim ***** válasza:
52%

Vagy még az lehet, hogy megy tönkr egészségileg, és már akkor sem működne a szex, ha akarná.

Valamivel meg kompenzálnia kell, és ez a legegyszerűbb.

jan. 6. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!