Léteznek olyan emberek akik csak úgy tudják megtanulni az önállóságot ha külön élnek a szüleiktől?
Igen csak akkor ha már nem élsz velük.
Ha velük élsz és dolgozol saját kereseted van, bele fizetsz a dolgokba sose lesz olyan mint mikor már pároddal élsz vagy a szüleid nélkül.
Nagyon nehéz és akkor tanulja meg az ember csak igazán.
És 18 évesen költöztem el anyukámtól a páromhoz, semmim nem volt költözés után már másnap mentem állásinterjúra.
Amig anyummal laktam sose vettek fel sehova.
Na oda egybol felvettek, masnap már dolgoztam és azóta csak 2 év telt el de sok mindenen keresztül mentem azóta, műtétek, betegségek, de még mindig vannak olyan dolgok amiket egyedül nem merek csinálni pl túl messzire utazni egy városba ahol még sose jártam, mindig el kell kísérjen a párom tudom hogy számomra szégyen de ha ő megteszi értem akkor nem fogok ellenkezni hogy ne jöjjön, szerinte nem gáz megérti a félelmeim:)
Én már sajnos fél éve nem láttam anyukám mivel 4 és fél órára lakunk egymástól kocsival. Es tul sok a dolog hogy időt szánjunk erre sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!