Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg szüleimnek,...

Hogyan mondjam meg szüleimnek, hogy Pesten szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Borsod megyében élünk, de itt a szakmámban nagyon kevés munka van. Budapesten pedig rengeteg hirdetést látni. Az lenne a tervem, hogy valakivel közösen bérelnénk egy két szobás lakást, és onnan járnék dolgozni. Alapból tetszik nekem Pest, szép város, szívesen élnék ott, bár az itteni ismerőseim, családtagjaim is hiányoznának, hiába tudom, hogy hazajárhatok. Szüleimnek már említettem, de nem repdesnek az örömtől.

Lehet furán hangzik, hogy ilyen fiatalon dolgozni szeretnék és nem tanulok, de vannak terveim, céljaim, amiket munka nélkül nem tudok megvalósítani.

Köszönöm előre is a hasznos válaszokat.

jan. 4. 21:40
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szia 20-as, köszi a választ.

Igen, láttam én is, hogy inkább kiadó szobából van több, mint házból. Nyilván ott több a társasház, ezért van több szoba is.

Valószínüleg úgy lesz ahogy írtad, először munka, aztán albérlet keresés.

jan. 11. 10:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen és nehogy feladd! Írj nyugodtan, bármi kérdésed van.
jan. 11. 11:04
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is először szobát vegyél ki, aztán majd ahogy alakul. Fizu, stb függvénye

Egyébként a belvárosban drágább, ahogy egyre megyünk kiljebb egyre olcsóbb. Úgyhogy abba is érdemes belegondolni, hogy mennyit akarsz utazni, mennyire éri meg a naponta 1 óra utazás ha olcsóbb a hely vagy szoba helyett lakás, stb. Egyébként az jó tanács, hogy munkához kb közel keress lakást. De ne túl közel, az is fontos, hogy máshová is tudja menni, nem csak munkából áll az élet.

jan. 12. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!