Őrült, kibírhatatlan apát hogy lehet elviselni?
Inkább azért mondd el egy pszichológusnak, mert az apád feltehetően valamilyen pszichiátriai betegségben (is) szenved, ami az öregedéssel sosem javulni, csak romlani szokott.
Xanax-ot háziorvos felírja sajnos, de önmagában hosszú távon nem segít.
Van megbízható rokon a családban? Vele kellene beszélni, vázolni a helyzetet. Apád mentális beteg, ellátásra szorul. A rokonnak anyukádat kellene jobb belátásra bírnai, hogy elsőként apád kapjon orvosi ellátást, utána pedig akár váljanak is el. Ha nincs ilyen rokon, akkor a suliban kell beszélni szociális munkással, pszichológussal vagy akármelyik tanárral, amelyik jóindulatú, segítőkész és rendes!!
Sajnos rád maradt ez a feladat, hogy változtass, mert anyukád ugyanúgy szenved, de ő most gyakorlatilag cselwkvőképtelen. Ebből az állapotából kellene kibillenteni egy külső embernek. Ha rád is hallgatna, az lenne persze a legjobb, de nem szoktak a gyerekre hallgatni sajnos.
Ha semmi nem fog menni, akkor pedig koli vagy másik rokonhiz költözés.
Nem tudom,de ha rájöttel írjál nekem.
Igaz nem élek már otthon,de amit az apadrol leírtal,simán irhattam volna én is.mellette meg alkoholista is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!