Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen téren szóltok bele az...

Milyen téren szóltok bele az egyetemista fiatok/lányotok életébe, ha ti tartjátok el nagyobbrészt?

Figyelt kérdés

Vegyük külön azt az esetet, hogy is otthon él, meg azt, hogy kollégiumban/albérletben.

Milyen szabályaitok vannak?

jan. 3. 16:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
12%

Nálunk az "amíg itthon élsz, kss a neved" - mentalitás volt.

Le sem írom, mik mentek, és mennyire kezeltek gyerekként olyan szinten, hogy télen kizártak a házból, mert "késtem félórát" (szóltam, hogy elment a buszom, kések).

Nem véletlenül léptem le 21 éves korom után egy társ-albérletbe, és inkább üres zsemlét ettem utolsó héten, minthogy újból hazamenjek.

jan. 4. 10:16
 22/25 anonim ***** válasza:
18-ne haragudj de amit felsorltál egyáltalán nem tűnt ilyen korrektnek. A többi válaszadóhoz képest.
jan. 4. 11:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez mióta közhely? Akkor lenne az ha elvan kényeztetve, de bocs úgy beszélni róla mint a cselédről, ezt kötelessége meg azt meg ilyenek...hát nem ahogy nekem van "kötelességem" a ház felett úgy van neki is kötelessége de nem azért mert én verem a pcsám és nem csinálok semmit hanem mert közösen kivesszük a részünket. Bocs de nekem teljesen az ellentéte jött le..
jan. 4. 11:17
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk spec arra volt tanitva a gyerek h a hazimunka kozos. A tanulas az elso! (Ahogy nekem a melom) Es a normalis kozos elethet hozza tartozik a kommunikacio.
jan. 4. 18:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben kezdtem kolisként. Még nem dolgozom, államin vagyok, anyukám támogat. Nincs különösebb elvárás vagy szabály, nagyjából csak annyi, hogy jelezzem, hogy élek (naponta egy messenger üzi vagy telefonhívás).
jan. 4. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!