Milyen téren szóltok bele az egyetemista fiatok/lányotok életébe, ha ti tartjátok el nagyobbrészt?
Figyelt kérdés
Vegyük külön azt az esetet, hogy is otthon él, meg azt, hogy kollégiumban/albérletben.
Milyen szabályaitok vannak?
jan. 3. 16:42
21/25 anonim válasza:
Nálunk az "amíg itthon élsz, kss a neved" - mentalitás volt.
Le sem írom, mik mentek, és mennyire kezeltek gyerekként olyan szinten, hogy télen kizártak a házból, mert "késtem félórát" (szóltam, hogy elment a buszom, kések).
Nem véletlenül léptem le 21 éves korom után egy társ-albérletbe, és inkább üres zsemlét ettem utolsó héten, minthogy újból hazamenjek.
22/25 anonim válasza:
18-ne haragudj de amit felsorltál egyáltalán nem tűnt ilyen korrektnek. A többi válaszadóhoz képest.
23/25 anonim válasza:
Ez mióta közhely? Akkor lenne az ha elvan kényeztetve, de bocs úgy beszélni róla mint a cselédről, ezt kötelessége meg azt meg ilyenek...hát nem ahogy nekem van "kötelességem" a ház felett úgy van neki is kötelessége de nem azért mert én verem a pcsám és nem csinálok semmit hanem mert közösen kivesszük a részünket. Bocs de nekem teljesen az ellentéte jött le..
24/25 anonim válasza:
Nalunk spec arra volt tanitva a gyerek h a hazimunka kozos. A tanulas az elso! (Ahogy nekem a melom) Es a normalis kozos elethet hozza tartozik a kommunikacio.
25/25 anonim válasza:
Szeptemberben kezdtem kolisként. Még nem dolgozom, államin vagyok, anyukám támogat. Nincs különösebb elvárás vagy szabály, nagyjából csak annyi, hogy jelezzem, hogy élek (naponta egy messenger üzi vagy telefonhívás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!