Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
Gyerekként arra neveltek, hogy tanuljak, mert én az eszemből fogok megélni. Én így is tettem, de ők érettségi után nem akartak taníttatni, igaz velük lakhattam még 5 évet, de a pénzemet elvették, amit megkerestem. Aztán jöttek azzal, hogy albérletbe kell mennem, közbe megcsináltam egy OKJ, de nem megyek vele semmire. Elnézik, hogy szenvedek egy albérletbe. Nem értem mi zavarja, őket abban hogy velük élek. Ez mostoha dolog tőlük

jan. 2. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"érettségi után nem akartak taníttatni"

Engem sem. De én összekaptam magam a picsogás helyett és jelentkeztem egyetemre 24 évesen. Szándékosan vidéki egyetemet választottam, hogy kapjak kolit. Felvettek és jól tanultam, igy megmaradt a koli helyem és kaptam ösztöndíjat is. Kb harmadik évtől suli mellett már dolgoztam is, igaz csak diákmunkát, de az eredmény: 2 diploma (egy osztatlan és egy bsc, igaz kicsit több idő volt de meglett) Most 41 évesen egy középvezetői állásom van, elégedett vagyok a keresetemmel és a harmadik diplomát kezdtem el ősszel. Ez most pénzügyi területen van, az első mérnöki, a második természettudományos területen.

Harmadévtől albis voltam amúgy és tavaly előtt megvettem életem első lakását is, igaz ezt a házastársammal közösen vettük. Nem volt könnyű.

Ha akarod, tegyél érte és akkor összejön.

jan. 2. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy engednek ott lakni és nem azt mondják, hogy akkor pakolj és menj, de legalább értsd a célzást és kezdj el keresni albit vagy valamit.
jan. 3. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!