Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt hogy magyarázzam ki...

Ezt hogy magyarázzam ki anyámnak? 16l

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt ami alapvetően sminkeket árul, rendeltem is már tőlük. Árulnak szexjátékokat is és mivel szeretnék régóta kipróbálni egy vibrátor, úgy gondoltam rendelek egyet. De anyám észre fogja venni hogy rendeltem, és félek meg kell majd mutatnom neki a csomagot.

Kockáztassak vagy ne?

2023. dec. 26. 20:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy, mert 18 év alatt nem vásárolhatsz szexuális segéedszközt.
2023. dec. 27. 13:29
 22/36 anonim ***** válasza:
81%
22-es, ahhoz képest, hogy "értelmiséginek" vallod magad, négy helyesírási hibát számoltam össze, ezen kívül a nagybetűkkel is hadilábon állsz ;)
2023. dec. 27. 13:30
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

#22-es Nagyon tanult lehetsz, ha azt gondolod, hogy az önkielégítés meg a tanulás két egymást kizáró tényező... :D

Kérdező:

Ha anyád nincs képben se a szexjátékokkal, se a sminkcuccokkal, akkor olyat rendelj, amiről be tudod adni, hogy sminkcucc.

Pl ezek a rezgő, tojás alakú cuccok beadhatóak arcmasszírozónak, vagy sminksziacsnak, ha anyudnak fingja sincs a témáról.

2023. dec. 27. 13:30
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
#23 Online nem ellenőrzik. Rányomsz a gombra, hogy "igen, elmúltam 18 éves" és ennyi. A futár se ellenőrzi, sőt... Kifejezetten olyan a csomagolás, hogy abból nem derül ki, hogy mi az. Ha szexshopból rendelsz, még a feladó is úgy van feltüntetve, hogy abból nem derül ki, hogy az egy szexshop.
2023. dec. 27. 13:33
 25/36 A kérdező kommentje:

Kedves "értelmiségi" hozzászóló!

Nem azt kértem hogy itt vitassátok meg hogy mennyire vagyok értelmiségi ember :).

Mindenki maszturbál, kár tagadni. Ezzel nincs semmi baj, és semmi köze a tanulmányi eredményeimhez;)

2023. dec. 27. 16:21
 26/36 anonim ***** válasza:
24%
Kérd egy olyan pontra, rendes boltba ahol készpénzzel is lehet fizetni, csomagautomatában nem biztos hogy tudsz.., ugyanakkor azért én jobban ragaszkodnék egy hús - vér emberhez... Mert önkielégíteni vibrátor nélkül is tudsz sőt... Nők csiklón keresztül érnek el orgazmust... De ha már arra szorulsz akkor magányos lehetsz azon meg nem fog segíteni.. Egyébként azt is lehet diszkréten csak legyetek kreatívak..
2023. dec. 27. 17:16
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
De az miért nem opció hogy egy bizalmas barátnőn keresztül rendelsz? Úgysem bontja fel, max megmondod neki hogy mi van benne.
2023. dec. 27. 22:09
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj csomagautomatába -ha van bankkártyád-, vagy csomagpontra, házizsákba belerakod, aztán a szobádban pedig dugd el. Nem kell ezt túl gondolni:)
2023. dec. 27. 23:01
 29/36 anonim ***** válasza:
64%
28# Épp ez a bökkenő hogy 16évesen nem biztos van kártyája...
2023. dec. 27. 23:25
 30/36 anonim ***** válasza:
73%
#29 Ezért mondtam úgy, ha van bankkártyája. Viszont csomagpontra úgyis tud rendelni, ha nincsen bankkártyája, mert szinte az összesen lehet készpénzzel is fizetni.
2023. dec. 28. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!