Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fővárosban dolgozom, vidéken...

Fővárosban dolgozom, vidéken laknak a szüleim. Természetesen összevesztek szenteste is. Túlzás lenne, ha holnap reggel osszepakolnék és hazamennék?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Oké, ezt értem, de azt nem, hogy akkor miért mentél el vendégségbe. Sokkal tisztességesebb, nem elmenni, mint eldobni a kanalat, és faképnél hagyni a vendéglátókat. De ezt már leírtam. Nem azt mondtam, miért mentél el. Vagy ha elmész, miért nem lehetett nagyképű kanáleldobós lelépés helyett pár szót odalökni magyarázatként, mielőtt lelépsz.
2023. dec. 25. 01:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A ferjemmel ma megyunk anyamekhoz. Minden evben a csaladi esemenyeken, nemcsak karacsonykor, apam felont a garatra, aztan anyammal osszeszolalkoznak az asztalnal, aztan ugy tesznek mintha nem tortent volna semmi. Iden megfordult a fejemben, hogy tobb eselyt nem kapnak. Vagy nem megyunk el, vagy az elso osszeugrasnal felallunk az asztaltol.
2023. dec. 25. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

9-es, én is hagytam ott a családomat a barátom kedvéért. Igen, se szó se beszéd.

És halálosan nem érdekelt a hisztijük :D, amiért lelépek, én a szmét.

Azóta már 1200 kmre élek a barátommal - jó okkal, ami már akkor adott volt, amikor "leléptem".

Szerintük én vagyok a bunkó, de hát istenem, már 8 évesen is ezt hallgattam, ha valamire merészeltem nemet mondani. :D

2023. dec. 25. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Igen, 13, ebben az esetben te voltál a bunkó, és nem azért, mert merészeltél nemet mondani.
2023. dec. 25. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem aztán mind1 otthagyod őket vagy sem.
2023. dec. 25. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Mennyi nagyképű, antiszociáliseüber jár ide.Aztán pont ők mutogatnak visszafelé az őseikre, mikor ők is ugyanolyan bunkók.Nekem nincs az a élethelyzet, hogy szó nélkül felálljak az asztaltól, vagy ha igen, akkor közlöm az illetővrel, hogy ez meg ez nem esett jól, úgy hogy most ha nem haragszik én mentem. stb stb.
2023. dec. 25. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

#11: Már előre, a vendégség előtt bejelentettem, hogy le fogok a program közepén lépni, bár ezt a drágalátos családom nem igazán fogta fel, erről én nem tehetek. Ha abszolút nem fogadtam volna el a meghívást, akkor én lettem volna az utolsó bunkó paraszt (más tészta, hogy így is az voltam, de abszolút nem érdekel).

A páromat egy hónappal karácsony előtt ismertem meg. Mesélt az életkörülményeiről, nem részletezem, de a lényeg, hogy neki karácsonykor el kellett mennie otthonról, de nem nagyon volt hová mennie. Én pedig felajánlottam neki, hogy bárhol is, de vele fogom tölteni a karácsonyt (egy padon töltöttük beszélgetve, zenét hallgatva, iszogatva). Megbeszéltük, hogy aznap fél 1-kor találkozunk, ám utólag közbejött a karácsonyi ebéd. Egyiket sem mondhattam vissza.

Nem tudtam elviselni a gondolatot, hogy én a kellemes melegben ebédelgetek a családommal, akik nagy ívben szartak és szarnak a fejemre, ő pedig kint üldögél a hidegben egy padon, és úgy tűnik, kedvel engem... úgy gondoltam, talán szerencsésebb lenne, ha az ebéd közbeni felesleges alakoskodás, jópofizgatás helyett inkább lemennék hozzá, karácsonyi ebéd, bunkóság ide vagy oda.

Szerencsésebb lett. 8 éve élünk együtt. Soha nem ünnepeltük, és nem is fogjuk a karácsonyt.

#13: That's my girl! 😍

2023. dec. 25. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
47%

Jézusom, mennyi pökhendi, önző, beképzelt ember..

Ha szó nélkül lelépsz otthonról és még neked állj feljebb, akkor automatikusan két nagy büdös pofon jár, pedig nem vagyok az agresszió híve, de ez annyira bicskanyitogató, hogy szó nincs rá. Felőlem akár a saját rokonságomat is legyilkolhatták, amiért elrohan az illető, a pofon jár.

2023. dec. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!