A barátoméknál töltöttem a Szentestét. Ezért miért kell őrjöngeni?
Most lettem 18 éves nemrég.
Úgy volt, hogy itthon leszünk, anyáék, a féltesóm és én. Aztán anya összeveszett a férjével (ahogy naponta 50x, egy vicc a házasságuk) és se szó, se beszéd, a tesómmal lementek mamához, akikkel én nem vagyok jóban. A nevelőapám pedig lelépett itthonról, tök egyedül voltam. Kinyitottam egy üveg bort, erről küldtem a barátomnak egy képet. Aki utána mondta, hogy eljön értem, menjek le hozzájuk, nehogy pont azon a napon egyedül legyek otthon. Elmentem, ott vacsiztam, életem egyik legjobb Szentestéje volt, aztán ott aludtam. Ma mentek a nagyszülei, ezért maradtam ebédre is, nemrég jöttem haza.
Erre anya elkezdett velem veszekedni, hogy ezt mégis hogy gondoltam, meg hogy mit gondolnak róla ott...
Nem értem, itthon kellett volna kuksoljak egyedül?!
A szülinapomat sem velük ünnepeltem, mert ők elhúztak wellnessezni, de küldött egy "Boldog szülinapot!" sms-t....
Annyira kiborít, legszívesebben elköltöznék... De félek, hogy akkor csak rosszabb lenne a kapcsolatunk.
valóban nem korrekt a viselkedèse. otthon hagyott tèged. ha már ennyire fontos neki az ünnep,meg hogy együtt legyen a család, akkor nem hagyott volna egyedül otthon.
ha a barátod családját nem zavartad,akkor semmi rosszat nem látok benne.
Semmi logika nincs abban, amit anyukád akar.
Az mivel jobb, hogy egyedul otthon vagy?!
Semmivel.
Tok jo, hogy elmentel a baratodhoz, be foglalkozz anyukaddal
De azert kérdezd meg, hogy neki miert lett volna jobb, ha egyedul vagy otthon?
Miért kéne a családja jó hírével törődnie, ha azok meg szarnak a fejére, csak utólag jó szidni?
De utálom ezt a hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!