Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Karácsonyi ünnepek jól telnek?

Karácsonyi ünnepek jól telnek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 13:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
84%
9as hány éves vagy?
2023. dec. 24. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

11)

30

2023. dec. 24. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Tipikus elmebaj. Mindenki erőlteti, hogy szeretni kell egymást, mert szenteste van, közben meg kész elmebaj az egész.
2023. dec. 24. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

F.szt telnek jól.

Rokonok lerészegedtek, tányérokat törtek, én olyan ideges lettem, hogy remegett a kezem ezért csúnyán megvágtam ujjaim amikor próbáltam összeszedni.

2023. dec. 24. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogjuk rá
2023. dec. 24. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Jól, ugyanis nem érdekel a hülye rokonlátogatás, meg másnál feszengés ;)

Kettesben vagyunk, aki szeretett volna velünk beszélni, azzal beszéltünk, de ez egyre kevesebb ember.

Eddig mi kezdeményeztünk videóhívásokat, idén úgy döntöttünk, nem.

Láss csodát, SENKI nem érdeklődik, szóval elengedtük a dolgot.

Ezért menjünk haza? Jópofizni azokkal, akik amúgy mellesleg nagy ívben sz.nak ránk? :D

2023. dec. 25. 09:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán ez eddigi életem legrosszabb Karácsonya... Pwdig én szeretem ezt az ünnepet, és általában eddig mindig sikerült aránylag valami normálisat kihozni belőle, mégha egy nehezebb időszak is előzte meg valamilyen téren. Most mondhatni egy ritka pocsék évem volt. Ez a karácsonyra is rányomta a lényeget. A 24-e még egész jól telt a körülményekhez képest, egész jól elvoltam, ketten voltunk itthon férjemmel, el főzőcskéztem, közbe zenéket hallgattunk, borozgattam. Az este sem telt rosszul. De tegnap szülehez mentünk, és Anyám megint előhozta, és piszkálni kezdett a munkával, hogy kaptam e már (2 nap óta, akkor kérdezte legutóbb) valami visszajelzést álláslehetőségről, ugyanis most nincs munkám, és épp eléggé meggyötör a dolog lelkileg, de nincs más témája. Mert persze a tesóim sikeresek, mindenki csillogtatja a legújabb sikereit, én meg csak egy helybe toporgok kb 5 éve. 3 hónapja nincs melóm, de a sajnos előreláthatólag nem is lesz egy darabig, nem a fővárosban élek, és itt ilyenkor minden meg van halva... Amikor megkértem Anyámat, hogy inkább most ne erről beszéljünk, ő erőltette, hogy de igenis besz~ljünk róla, hát ez az élet, mi másról beszélhetnénk. Az, hogy, hogy vagyok az nem számít... Amikor mégis mesélem, hogy a múltkor milyen beteg voltam, nem az aggodalmat látom, hanem azt, érezteti, hogy magamnak okozom a bajt, és csak rajtam múlik, hogy jobban legyek... Konkrétan attól tartottunk férjemmel, hogy kapok egy gyomorvérzést, amiben nyilván közrejátszik a sok stressz, de k~rdem én, hogy a viharba ne stresszeljek, mikor kilátástalannak élem meg a helyzetemet?! Anyagilag (most még), nincs nagy baj, de még az is eljöhet... Ja, és persze, hogy teszek érte, hogy kitörjek ebből, de eddig nem sikerült. És nem suokásom ennyire panaszkodni se, csak most ez kijött belőlem. Ettől függetlenül mindenkinek Boldog Karácsonyt!
2023. dec. 26. 00:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Lényeget=bélyeget,-utolsó voltam.
2023. dec. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!