Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet megakadályozni,...

Hogy lehet megakadályozni, hogy a szüleim beleszóljanak a dolgaimba?

Figyelt kérdés
Végeztem az alapképzésen, álláskeresésben vagyok, az a terv, hogy kicsit kiszabaduljak az “elnyomásuk” alól. Mindenbe beleszólnak (Pl. mit veszek fel, milyen terveim voltak 4 hónapja, miért van rossz kedvem - ez jó, ezt kifejtem. Amikor jó kedvem van, akkor jön a beszólás, hogy jaj de fülig ér a szám, ha rossz kedvem van, akkor meg azzal piszkálnak, hogy mi bajom van). Nem egyszerű esetek, bevált taktikám, hogy a szobámban élem az itthoni kis életemet, mert akkor nem tudnak belém kötni. Többször kifejtettem, hogy bírják már ki azt a kis időt, amíg kikerülök a fennhatóságuk alól, de folyamatosan csesztetnek valamivel. Meg akarom húzni a határaimat, mert most ilyen apróságokkal idegesítenek, aztán meg addig fajul majd a helyzet, hogy egy életen át ez lesz. Mikor házasodok meg, mikor lesz gyerekem, mikor lesz testvére és sorolhatnám. Elegem van ebből! Adjatok tanácsot, hogy lehetne őket kezelni?!

2023. dec. 20. 00:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10es ha otthon él, akkor nem felnőtt. Max nagykorú. Egy felnőtt ember képes az önálló életre, akár albérletben is.

Igen van másodállás is ha annyira rossz a fizetése. De míg csak hisztizik, és nem cselekszik, annyira nem lehet rossz.

2023. dec. 20. 17:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak, akiknek sikerült megérteni a kérdést. A többinek meg annyit, hogy leírtam az anyanyelveteken, hogy állást keresek nem a sült galambot várom.
2023. dec. 20. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
11-es, neked súlyos problémák vannak a toronyban :D
2023. dec. 22. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
20%

13as, miért is? Milyen felnőtt az akinek anyuci és apuci veszi a kaját meg a babaszobájában lakik?

Addig igen is jogos ha beleszólnak míg az ő házukban lakik.

2023. dec. 22. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!