Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Betegesen félek az ollótól...

Betegesen félek az ollótól mert azt képzelem be hogy levágják a hajam vagy én vágok bele véletlenül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szép hosszúra megnőtt a hajam már, a derekamig, de nagyon lassan, hátam közepéig érőből 3 év alatt nőtt meg derekamig, ugyhogy mivel lassan nő ezért féltem nagyon, Körülőttem lévő emberek direkt az ollóval idegesítenek, apám mindig a hátam mögött csattogtatja és olyankor mindig annyira félelem érzetem van. Nem értem miért jó ez nekik, hogy rettegésbe tartanak. Vagy kamuzzam hogy már nem félek az ollótól, de apám amugy is állandóan kritizál szóval mind1. Mit tegyek?

2023. dec. 15. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Ki kéne deríteni, hogy miért ennyire fontos a haj, ami amúgy életed végéig nőni fog.
2023. dec. 15. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Te meg csattogtasd a hentesbárdot a farka körül!
2023. dec. 15. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Fóbia.... pszichológus segíthet.
2023. dec. 16. 04:03
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Már bocs, de BÁRKI a hátam mögött csattogtatni ollóval, mnimum a halál f...ra küldeném el, mert bunkó.

Pedig nincs hosszú hajam.

2023. dec. 16. 10:37
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez minimum egy ostoba vicc, de ha többször előfordul, akkor meg már gyanús, hogy inkább egy szadista bántalmazás, szándékos kínzás.
2023. dec. 16. 20:32
 16/18 Metionin ***** válasza:
100%
Apád elég gyagyás ha neki ez vicces, hogy az ollót csattogtatja.
2023. dec. 18. 13:34
 17/18 Platypus ***** válasza:
100%

Azért ez messze nem irreális félelem. Ha senki sem kergetné az ollóval és mindenki támogatóan állna a hajnövesztéshez, és úgy parázna a kedves kérdező, na az lenne a beteges fóbia amivel neki kéne kezdeni valamit.

Ez itt viszont egy jó kis lelki bántalmazás a kedves családtagoktól. Amivel fenyegetik az egyáltalán nem irreális, kortársak és szülők is meg szokták csinálni. Több példára is emlékszem a saját gyerekkoromból, egyszer tanítás közben is megtörtént a suliban. Hülegyerek odament egy lányhoz egy ollóval és nyissz. És az erőszakos hajvágás kiválóan alkalmas arra, hogy valakinek hatalmas fájdalmat okozzon, hiszen telibe megsérti a személyes határait, az önrendelkezését, adott esetben a nemi identitását is.

2023. dec. 19. 10:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
"Apa, ugye nem zavar, hogy lánynak születtem?"
2023. dec. 20. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!