Mit diktál az illem, ha véletlenül kicsúszott/elengedtem egy puki?
Szerintem már veszi a gyűrűt a srác.
Viccet félretéve, engedd el, nincs ebben semmi olyan nagy tragédia, hogy bocsánatot kelljen kérni érte.
Ha a másik fél helyébe belegondolsz...Biztos neked is volt már, hogy hallottál valaki mást. Mit tettél? Semmit. Észlelted a helyzetet, aztán továbbálltál gondolatilag. Kb egy gondolatot ha áldoztál rá, vagy meg annyit se.
Na, valószínűleg ugyanígy van vele ő is.
Érdemes elfelejteni.
Édesanyámat ápoltam 13 éven át. A végén rákos volt. Ágytálaztam. Feleslegesen kért bocsánatot a bélgázok távozása közben.
Valószínűleg a haldoklási folyamat során mindenfajta testnedv és váladék úgyis távozni fog - a Földi Lét csak ilyen.
Szerencsére olyan "párom" van, akit nem szokott zavarni, ha pukiznom kell. Illetve elfogadja természetesnek. (Én is volt, hogy bocsánatot kértem, mikor váratlanul jött ki...)
Szerinte is inkább jöjjön ki, minthogy bélcsavarodást kapjak. (Sajnos nem részletezendő okok miatt kezd elmúlni kölcsönösen a vonzalom.)
Az egészségügy területén is dolgozott az a Valaki, akivel inkább lelkileg és érzelmileg értjük meg egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!