Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyereken csapódik le minden...

A gyereken csapódik le minden rossz ami a szülők hülyeségének következménye?

Figyelt kérdés

Feleségemmel elváltunk úgy, hogy kifosztott a vagyonmegosztás során. Nem enged be az ő lakásába, elsősorban ezért ő nem jöhet be az én lakásomba. A 20 éves gyerek nálam lakik, de bejárása van mindkét lakásba, tehát mehet az anyjához bármikor. Egyre jobban tartok tőle, hogy alkalomadtán beengedi hozzám a volt, tolvaj feleségem, ha nem vagyok otthon. A gyerek lakhatását nálam meg akarom szüntetni, zárat akarok cserélni. Jó gyerek, egyetemre jár de alig csinál valamit, nem takarít nem fizet semmiért és inkább az anyjához húz.

Igazságos e ha elküldöm?

2023. dec. 13. 09:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kösz a normál, kevésbé kösz a helykitöltő primko válaszokat. Azért választott anno, mert sokkal jobb anyagi körülmények közt éltem. Ez sajnos összeomlott "anyunak" részben köszönhetően.

És már más a helyzet, de lagalább úgy vannak vele, hogy itt ingyen lakik.

Csak annak aki nem ismeri a kifosztást mint kifejezést amit ebben a relációban a jog valóban nem használ, annak elmondom, hogy pl amikor valamit nem írtam alá szó szerint üvöltve provokált az arcomba mászva, hogy megüssem (elmaradt, kinevettem) és közölte, hogy különben is megeröszakoltam tegnap.

Azoknak a femen náciknak üzenem, akik szerint mindenről a pasi tehet, hogy a nőknél gyomorforgatóbb, ocsmanyabb módon emberi lény nem tud viselkedni váláskor. Csak még annyit szerető, megcsalas nem volt a dologban mielőtt, elkezdenek érkezni az akkor is "gonoszférfiak" válaszok

2023. dec. 13. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, senki nem írta, hogy mindenről a pasi tehet. Te viszont olyan gyomorforgatóan írsz a nőkről, hogy az már bicskanyitogató. Lehet, hogy a te exed undorítóan viselkedett váláskor, de ne általánosíts, ez közel sem igaz minden nőre.
2023. dec. 13. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:
A provokálással, üvöltözessel az volt a célja, hátha megütöm és akkor kivonat a forgalomból. Voltak tanácsadói is. Egytől egyig kivénhedt egyedülálló, bosszúszomjas nők és pasi aki össze akart jönni vele. Ezek tét nélkül tüzelték, hátha tönkremegy más élete is. Tönkre is ment 3 ember élete
2023. dec. 13. 15:16
 14/16 A kérdező kommentje:
12# persze, nem igaz minden nőre. Ismerek sok jobb sorsra érdemes nagyon kedves nőt. Rájuk nem gondoltam. Ők sokat segítenek most, hogy megtalálja m a helyem
2023. dec. 13. 15:19
 15/16 A kérdező kommentje:
*közülük sokan segítenek....
2023. dec. 13. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább jó irányba haladnak a dolgok.
2023. dec. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!