Más szülei is ilyen aktívak?
Figyelt kérdés
Én 38 évesen próbálok túlélni és kis célokat vagyok képes kitűzni. Szüleim meg épitkeznek még 70 évesen is meg állandóan felújítanak, nagy terveik vannak mindig.2023. dec. 12. 22:22
1/20 anonim válasza:
Nekem az apám ilyen. Lassan 75 lesz, de még dolgozik, vannak tervei, hogy mit és hogy kellene a ház körül vagy a házban ki- vagy átalakítani és néha el is utazik. Ja és emellett egy kht-nál vezető + programokat szervez. Ennek a nagy nyüzsgésnek általában az a vége, hogy pont a legszükségesebb dolgokra nem marad ideje.
2/20 Metionin válasza:
Az enyémek abszolút nem. Apámnak az a lényeg, hogy legyen pia, tévé meg mehessen horgászni, anyám meg mindennel úgy van, hogy kell de amikor tenni is kellene érte, akkor ja, bocs mégsem. Mióta élek, ilyenek voltak mindig. Rajtam csodálkoztak mindig, hogy honnan hoztak az ufók, mert tök más felfogásom lett már kisgyerek koromtól.
4/20 anonim válasza:
Mit vársz, mit csináljanak életük alkonyán? Adják fel, bújjanak be a föld alá? Vagy pénzeljenek? Miért a kérdés?
5/20 anonim válasza:
1 - "a legszükségesebb dolgokra nem marad ideje"
Mik azok a dolgok?
6/20 anonim válasza:
5-ös válaszoló kérdése engem is érdekelne. Mert szerintem mindent jól csinál ha valóban így van.
7/20 anonim válasza:
Nagyapám 75, ősszel vett egy új túra biciklit, síelni jár és táncol, és zongorát tanul, miután hegedűn jól játszik.
8/20 anonim válasza:
"pont a legszükségesebb dolgokra nem marad ideje."
Az meg mi 75 évesen?
9/20 anonim válasza:
Nemazért de az utazás igenis fontos, kikapcsolja az embert. Gyerekek kirepultek, semmi akadálya. Egy 75 évesnek már nem kell elszámolása az idejével senkinek.
Kérdező az én szüleim nem voltak aktívak 50 évesen sem. Vannak olyan emberek mint a tiéd, hogy állandóan csinalniuk kell valamit. Ez akkor marad abba ha pl ízületi probléma miatt már kevésbé tudnak mozogni.
10/20 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!