Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám feldolgozni azt...

Hogy tudnám feldolgozni azt az érzést, hogy bármit csinálhatok, a szüleimnek sosem leszek elég jó?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Úgy, hogy elengeded a megfelelés kényszerét. Csinálod a dolgaidat ahogy tudod, a vélemények meg az egyik füleden be, a másikon ki.
2023. dec. 12. 08:18
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Terápiában, segítővel, ha nincs empatikus környezeted ingyen.
2023. dec. 12. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig, milyen jogon kritizál téged valaki aki még a gyerekneveléshez sem ért. Meg mi mindenhez még... De azért kritizál. Nincs itt valami kis ellentmondás? Máris könnyebb lesz. Akár meg is kérdezheted őket erről.
2023. dec. 12. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak a szüleim halála után sikerült elindulnom ezen az úton.
2023. dec. 12. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Pszichológus, környezetváltozás, folyamatos önreflexió.

Teljesen sosem fogsz tudni sajna legalábbis nekem nem sikerült de sokat tudsz javítani rajta.

2023. dec. 12. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Magasról le kell szrni a véleményüket, így.

Nehéz, ez tény, de másképpen nem megy. Ebben segíthet pszichológus, távolság, kapcsolatmegszakítás, stb.

2023. dec. 12. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem pszichológus kellett.

hiába költöztem el, megfelelési kényszerrel küzdöttem még évekig.

2023. dec. 12. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
pszichológus.
2023. dec. 12. 23:31
 9/9 benboglar ***** válasza:
48%
Egyszerűen ! Hagyd ott őket és éld a saját életed, akarj magadnak megfelelni. Ha ezt megteszed, nekik is megfelelsz ,mert elfogadod a saját tetteid,érzéseid és nem vársz kritikát !!
2023. dec. 18. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!