Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy menjek el nőgyógyászhoz,...

Hogy menjek el nőgyógyászhoz, hogy a szüleim ne tudjanak róla?

Figyelt kérdés
Elmúltam 18,.de otthon lakom és falun, így nem lehet megoldani. Nem akarom végighallgatni, a "mutogatod a pi..t" szöveget, meg azt, hogy a szomszédnak, kollégáknak, tesómnak stb. elbeszélik. Vagy, hogy anyám beüljön velem. Átéltem ezt 16 évesen, azóta sem kívánom eut senkinek.
2023. dec. 11. 16:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
93%

És mit csinálnak, ha úgy mész el, hogy nem mondod meg?

Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket: itt sokkal nagyobb probléma van, mint hogy nem tudsz eljutni egy nőgyógyászhoz.

2023. dec. 11. 19:19
 32/55 anonim ***** válasza:
98%

Utálok bárkit hazugságra buzdítani, de: bemész "vizsgázni", majd elmész nőgyógyászhoz, és ha otthon kiderül, azt mondod, vizsga közben lettél rosszul, és elkísértek orvoshoz.

Egyébként pedig semmiféle magyarázattal nem tartozol senkinek, akkor is el kell kérezdkedned, ha sima háziorvoshoz mész? Sőt, mondok jobbat. Háziorvoshoz ha elmész, és mondjuk azt mondod, sokat görcsöl a hasad, stb, tud neked ajánlani orvost. Gondolom a szüleid csak nem állnának bele egy orvosba, vagy akadályoznának meg abban, hogy ellátást kapj.

2023. dec. 11. 19:23
 33/55 anonim ***** válasza:
92%
Egy nem normális anyukának lett egy nem normális gyereke. Anyád olyan korlátok közt nevel téged,hogy lelkileg tönkre tesz téged. Itt az idő,hogy kiállj magadért. Kérj időpontot,menj el egyedül nőgyógyászhoz,és ha valakinek elmeséli,szépen égesd le,hogy anyádnak az egészségednél fontosabb az,hogy ki lát meg úgy.
2023. dec. 11. 19:39
 34/55 anonim ***** válasza:
98%
Én kiállnék őszintén és közölném, hogy nagykorúként nem az ő engedélyüktől függ, hogy mikor megyek orvoshoz. Az a legjobb, ha utólag tudják meg. Én nem hazudoznék, hanem közölném, hogy felnőttként nem óhajtok pórázon élni, nem kell ehhez engedélyt kérnem.
2023. dec. 11. 19:47
 35/55 anonim ***** válasza:
98%
Még valami: menekülj tőlük mielőbb. Próbálj kollégiumba vagy albérletbe elmenni, aztán mielőbb különköltözni. Ja, és ha megvernek, jelentsd fel őket családon belüli erőszakért.
2023. dec. 11. 19:49
 36/55 anonim ***** válasza:
91%
#20 Akkor mondd azt, hogy javítás miatt mész utóvizsgára. Mondjuk négyes helyett akarsz ötöst.
2023. dec. 11. 20:13
 37/55 anonim ***** válasza:
91%

És ha azt mondanád, hogy az egyik barátnődet, vagy csoporttársadat kíséred el?

Bár igaza van a sok előttem írónak: a sarkadra kellene állnod és felnőttként viselkedni.

2023. dec. 12. 04:42
 38/55 A kérdező kommentje:
Szarnak rá, hogy "felnőtt vagy". Ugyanmár. Igazánól panaszok, betegség miatt akartam volna orvoshoz menni. Egyébként igen, háziorvoshoz is "engedély" kell és kiverik a balhét, "csak lógni akarsz, semmi bajod, fejednek van baja". Gondolom, ha valami komolyabb, akkor a pénz vagy műtét miatt megtudnák. Amúgy az az undorító az egészben, hogy anyámat is rengeteget járt orvoshoz, műtötték és a saját lányával meg ígyy tesz. Sajnos a betegség nem kérdezi meg, hogy "apám megengedi-e" vagy nem vállogat. Vicc az egész. Maximum, ha elköltözni tudok majd, akkor tudok majd orvoshoz járni. De ez nagyon szar így.
2023. dec. 12. 08:39
 39/55 anonim ***** válasza:
30%
Tudjuk tudjuk, ütnek vernek. Mondjuk tegyük hozzá rád is fér. Mi is ezt tennénk a helyükben.
2023. dec. 12. 08:46
 40/55 anonim ***** válasza:
84%
Közük? Semmi. Felnőtt vagy, ideje úgy viselkedned.
2023. dec. 12. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!