Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy menjek el nőgyógyászhoz,...

Hogy menjek el nőgyógyászhoz, hogy a szüleim ne tudjanak róla?

Figyelt kérdés
Elmúltam 18,.de otthon lakom és falun, így nem lehet megoldani. Nem akarom végighallgatni, a "mutogatod a pi..t" szöveget, meg azt, hogy a szomszédnak, kollégáknak, tesómnak stb. elbeszélik. Vagy, hogy anyám beüljön velem. Átéltem ezt 16 évesen, azóta sem kívánom eut senkinek.
2023. dec. 11. 16:54
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, ha már eleve eldöntötted, hogy nincs megoldás, akkor minek írtad ki a kérdést?
2023. dec. 11. 18:03
 22/55 anonim ***** válasza:
22%
Tudjuk, tudjuk, apád meg folyton ver. Tudjuk, unjuk.
2023. dec. 11. 18:04
 23/55 anonim válasza:
64%
Most biztos le leszek pontozva. De ez a kérdés vagy kamu, vagy a kérdező olyan, mint egy fogyi. Elég gáz, hogy a szüleid engedélye kell, hogy nőgyógyászhoz menj. 18 éves, felnőtt ember vagy, oda mész, ahova akarsz. Vagy óvodásnak érzed magad, hogy mindenhez a szüleid engedélye kell?
2023. dec. 11. 18:08
 24/55 anonim ***** válasza:
36%
23, már nem egyszer kiírta...
2023. dec. 11. 18:09
 25/55 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, az egészséged nagyon fontos. Erre nőként kifejezetten oda kell figyelni. Én is azt tudom neked tanácsolni, hogy az egyik vizsgádhoz igazítsd a vizsgálat időpontját. Ha pedig hazaérsz és kérdőre vonnak, hogy hol jártál mondd azt, hogy elhúzódott a vizsga mert késett a tanár, vagy sokan voltak és az utolsók közt kerültél sorra. Ha esetleg jól ismerik az egyik osztálytársad és előfordult már hogy nála kérdezősködtek utánad, megkérheted hogy falazzon neked.
2023. dec. 11. 18:10
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás: szóbeli vizsga napján menj be minél előbb, lehetőleg elsőként, aztán menj el az orvoshoz abban a városban, a szülőknek meg mondd azt, hogy utolsónak hívtak be vizsgázni. Több megoldás nincs.
2023. dec. 11. 18:10
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én is így csinálnám. Bemennék első körbe, utána orvos. A xar idő miatt meg a járatok is késnek.
2023. dec. 11. 18:47
 28/55 anonim ***** válasza:
93%
Hiába írtuk meg neki a korábbi kérdésekben mit kéne tennie.
2023. dec. 11. 19:07
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes szüleid lehetnek mindenesetre.Milyen anya trécselné ki a lánya nőgyógyászati esetét a tesokkal vagy épp a szomszéddal 🫢 Ez sokkol pl.Ha a saját anyádnak nem beszélhetsz az intim dolgaidról akkor kivel tehetnéd? Ha ez így van ahogy leírod akkor inkább ne szólj elmész szépen csendben és kész. Egyébként meg minden évben kellene járnia egy nőnek a nőgyógyászhoz nem értem miért probléma anyukádnak ha mutogatod a pi*ád egy orvosnak aki szakértő. Engem anyukám kísért el 16 évesen.
2023. dec. 11. 19:10
 30/55 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy kamu, 1 csilliószor volt már. Elmebeteg a kerdező.
2023. dec. 11. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!