Ha a gyámom nem támogat abban hogy menjek el a nőgyógyászhoz és a barátommal elmegyek az baj szerintetek? A másik hogy ti 17,5 hova mentetek nőgyógyászhoz? Mert én a 14-kerületbe tartozom?
A nőgyógyász ugyanolyan, mint a többi orvos, mehetsz egyedül nyugodtan. Taj, lakcim, személyi kell és kész.
Én gyerekként is jártam nőgyógyászhoz, ez nem ilyen 18+-os hely, nyugodtan menj el.
Nem kell oda szülői felügyelet. A barátod is nyugodtan elkisérhet. Csak személyi igazolványt, lakcim kártyát és TAJ kártyát feltétlenül vigyél magaddal. És ha első alkalom lesz, akkor javaslom hogy nő nőgyógyászhoz menj. Nem kötelező de szerintem úgy nem annyira kellemetlen a vizsgálat sem és a beszélgetés sem.
De hogy érted hogy a gyámod nem támogat abban hogy elmenj? Ki ő? Édesanyád? Édesapád? Vagy nevelőszülők, esetleg rokon?
Nehogy sürgősségi ambulanciára menj! Ott csak a sürgős eseteket látják el. Szakrendelésre vagy magánrendelésre kell menned, de az utóbbi az fizetős és gondolom pénzed az nem nagyon van. Mert egy nőgyógyászati magánrendelésen egy vizsgálat + konzultáció kb 10-15 ezer Ft. De hely válogatja.
A hozzád legközelebb eső nőgyógyászati szakrendelésnek tudd meg a telefonszámát és kérj időpontot. Vagy elmehetsz személyesen is időpontot kérni. De arra nagyon figyelj hogy nehogy MAGÁNrendelés legyen hanem SZAKrendelés!
Mehetsz gyermek és felnőtt szakrendelésre is. Te döntöd el. De szerintem már a felnőtt ajánlottabb. Jah és még valami! Ha a nőgyógyász fel szeretne neked írni fogamzásgátlót vagy pont azért mész mert szükséged van rá, akkor addig be ne szedd amíg nem csinálnak neked egy vérvételt amiből kiderül hogy szedhetsz-e fogamzásgátlót. Mert ha esetleg nem szedhetnél, és mégis beveszel fogamzásgátlót akkor nagyon nagy eséllyel kaphatsz trombózist!
Dehogy baj, menjél csak. A kerületi szakrendelőbe kérj időpontot.
Bár nem értem, mi az, hogy nem támogatja.
Biztos, hogy ez nőgyógyászati probléma? A szédülés, stb. sok mindent jelenthet.
Terhességi tesztet csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!