Miért nem tudok érzelmileg megbírkózni azzal, ha családon belül furának látják azt, ha festem a hajam mert korán őszül?
Szóval világ életemben én voltam a fekete bárány a családban, meg az aki extrém egészséges életmódot él, és cikizik, hogy miért eszek olyan egészségesen, meg miért nem lehetek már végre normális minth ahogyan mindenki más
Egész gyerekkoromban gyomoridegem volt, IBS, reflux stb..
Sikerült belekerülni ebbe az őszülési hullámba már 25 évesen és kezdett egyre jobban elkeseríteni, 5 évig bírtam, na jó mire azt mondtam, hogy most már elég nem szenvedek tovább és befestettem
De úgy érzem, hogy családban mintha kicsit lenéznének ez miatt, vagy kívülállónak érzem magam az miatt, mert ők nem fogadják el a frusztráltságomat amit ez okoz. És azt akarják rám erőltetni, hogy "fogadd el magad"
Úgy érzem, nagyon erősen limitálnom kell velük a viszonyomat mert megőrjít a viselkedésük és csak távolít tőlük el ez a szituáció
30F
Szerintem a kérdezőnek az a baja a haj kérdésben, hogy neki nem tetszik, hogy őszül, befesti, és itt véget is érnek a kör, ha család nem baxtatná miatta. Itt a baxtatás a baj, nem a hajfestés.
Meg attól, hogy valaki kérdezte egy problémáról, még nem az lesz a legnagyobb problémája. Csak mondjuk tök irreleváns, most minek írná hozzá a nagyobb problémát, aminek ehhez semmi köze...?
Egyébként meg, nekem semmi bajom a festett hajjal, ha már itt azzal jönnek egyesek, hogy bzis és nem fog tetszeni a nőknek. A párom haja rózsaszín volt, amikor összejöttünk. Definitely feltűnt, hogy nem természetesen banarózsaszín a haja, de who cares?
Én nõ vagyok, pont ezért kezdtem festetni a hajam már az ôszülés legelején, hogy ne az legyen, hogy a látványosan õsz hajat hirtelen befestetem, aztán mindenki megjegyzést tesz. Így viszont senki észre se vette.
Amúgy semmi gond azzal, ha egy férfi festeti a haját. A normális nõk nem néznek le ezért, el ne hidd itt a sok nagyokosnak. Amíg igényesen meg van csinálva, tehát nincs lenõve, kikopva a színe, addig semmi gond vele.
Ha pszichológus nem segít, akkor pszichiáter kell.
A saját frusztráltságodat, szorongásodat vetíted ki másokra.
1. Az, hogy fested a hajad, egyáltalán nem gond, feltéve, hogy rendesen meg tudod csinálni. (Sajnos sokan nem)
2. Az nem igaz, hogy a festett hajat mindig észre lehet venni, ez csak rosszul végzett házi módszereknél igaz.
3. Semmi gond, ha fiatal (vagy akár kevésbé fiatal) férfiként festeted be a hajad, a gond azzal van, aki ezen fennakad.
4. Ha ilyen negatív a családod, mindenképpen el kellene tölük költözni, mert ez sehogy sem tesz jót.
5. A hülye válaszolókkal ne foglalkozz, sokan teljesen begyepesedett lények.
Honnan tudják ezeket rólad? Te mondod el.
Ha tudod hogy mindig is bunkó f4szok voltak, akkor minek kell mindent IS elmondani nekik?
Túl sok infót osztasz meg magadról. Senki nem szokta kibeszèlni (főleg ellensègekkel) mennyi őszhajszála van, mièrt fest hajat, stb.
Hát én nő vagyok, és igényesnek tartom, hogy nem törődik bele abba, ahogy kinéz, mint a legtöbb igénytelen pasas.
Tehat azt mondod, h aki oszul, az igenytelen?😂😂😂
Micsoda ostoba hozzaszolas ez, kerem🤭
"Túl sok infót osztasz meg magadról. Senki nem szokta kibeszèlni (főleg ellensègekkel) mennyi őszhajszála van, mièrt fest hajat, stb."
Nem osztottam, meg nem reagáltam rá, csak láttam, hogy pár még rászálltak, és konkrétan abban a pontban el akartam tűnni onnan mert ez valami kegyetlen, hogy ezt csinálják
Ha reagáltam volna, tudom, hogy még rosszabb lett vna és csak fokozta volna a helyzetet, így kb elmúlt az egész 1-2 perc alatt, de konkrétan nagyon szar érzés volt, és teljesen elidegenedve éreztem magam tőlük
18.
nem csak, van, egy két olyan problémám ennyi idősen, meg egész életemben volt ami a legtöbb embernél, nincsen, legalább is nem ilyen szinten és ez kisebbségi érzést kelt bennem..főleg, ha elmegyek "szakértőkhöz" és ők sem tudnak vele mit kezdeni, csak annyit mondanak, hogy vedd lejjebb a stresszt, mert meg fog ölni
kösz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!