Hogyan lehet az idős szülő leépülésével megbirkózni?
Hát, sehogy. Nekem anyám van így, az utóbbi 1-2 évben indult meg a lejtőn az én korábban aktív, kiránduló, humoros, eszes, jó meglátásokkal rendelkező anyám...
Most a vécéig alig bír elmenni, beképzel dolgokat, olyan hülyeségeket beszél hogy legszívesebben elsírnám magam...
Nincs mit tenni, annyi, hogy látogatom, kedves vagyok hozzá, igyekszem megszépíteni a napjait, amíg még tudja, hogy ki vagyok, és mit jelent az, hogy szépek a napjai. Ennyi maradt, ez van.
Sehogy. Én "szerencsére" még csak a nagyimmal éltem ezt át. Világ életében okos volt, pörgött, olvasott, kötött, rejtvényt fejtett, jött-ment. Aztán elkezdett leépülni (demencia) és pár hónap múlva már meg sem ismert. Pedig azelőtt napi kapcsolatban voltunk...
3 év telt el mióta meghalt, de a mai napig sírni tudnék ha eszembe jut, hogy mi lett az én folyamatosan beszélő, mosolygó, világjáró nagyimból. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!