Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó a felnőtt gyereket...

Miért jó a felnőtt gyereket lehúzni lelkileg a szülőnek?

Figyelt kérdés

Néha felmerült, hogy nincs jogosítványom. Most 32 évesen elkezdeném.

Eddig évekig az volt, hogy lehetett volna. Most meg kb. öreg vagyok hozzá, előbb kellett volna, forgalom milyen, nagyon meg kell tanulni stb.

Nincs férjem, gyerekem sem.

Ahhoz is majd öreg leszek, ha mondjuk 2-3 éven belül lesz?

Miért nem támogatnak?!

Más, külsős emberektől kapok támogatást, örülnek, nem tartanak öregnek.

Mi van, ha most érzem magam érettnek hozzá?

És ha meghalnak majd, itt leszek szerencsétlenül? Vagy az őt már nem érdekli, mert úgysem lesz itt?

2023. dec. 6. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ilyen emberek attól érzik jól magukat, ha másnak is szar, nemcsak nekik. A saját lelki nyomorukat vetítik ki másokra, ahelyett hogy saját magukban tennének rendet. Jobban jársz, ha teszel rá, hogy mit gondolnak ők, csináld azt, amit szeretnél, mert csak egy életed van, ne más támogatását várd, főleg az övükét ne, mert sosem fogod valószínűleg megkapni.
2023. dec. 7. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Ne mond el nekik. 32 évesen gondolom külön élsz, magad tartod el, nem kell tudni róla.
2023. dec. 7. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Ezt már egyszer kiírtad.

Akkor is megmondtuk, TE tehetsz róla, amiért hagyod, hogy 32 évesen beleszóljanak.

2023. dec. 7. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

31evesen kezdtem el. Addig nem volt rá szükségem, de akkor már kellett autó, mert változott az életem.

Eszembe se jutott, hogy a szüleim támogatnak e vagy egyáltalán mi közük hozzá. Amikor megkaptam, gratuláltak és kész.

2023. dec. 7. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem akarják, hogy jogsid legyen?
2023. dec. 7. 15:55
 16/17 anonim válasza:
78%
Miért függsz tőlük 32 évesen?
2023. dec. 7. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos ők nem fognak változni. Sosem értettem ezt a gondolkodást. Sajnos velük nem tudsz mindent megosztani.

Emberek, ti meg hagyjátok már ezt a 32 éves vagy dumát. Se kutyája se macskája, nyilván egy kozelalloval szeretne megosztani a dolgait. Csak itt az a baj hogy ők nem valók erre. Majd ha lesz egy férje akkor vele fogja megosztani a dolgait, pont.

2023. dec. 7. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!