Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen ajándékot vehetnék a...

Milyen ajándékot vehetnék a férjem 17 éves fiának karácsonyra, ami esetleg közelebb hozhatná őt hozzám. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Több év alatt sem fogadja el, hogy apukájának lettem én miután özvegy lett és a fiú elveszítette az anyukáját.

A szeretet, türelem sajnos úgy tűnik eddig nem sokat ért, mert továbbra is teljesen elszeparálódik tőlem és az édesapjától is, holott egy házban élünk.

2023. dec. 5. 13:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
0%
Nem válaszoltál arra hogy te költöztŕl e be hozzájuk, abba a házba ahol az anyja is élt?
2023. dec. 6. 04:02
 32/68 anonim ***** válasza:
93%
Nézd persze nincs rendben ha b.nkó veled, de őszintén szólva én sem örültem volna ha abba a házba ahol anyám is élt, tett vett, berendezett, ott vannak a dolgai bekoltozik rgy szamomra idegen, és kb " elfoglalja". Majd éldegél ott, főzőcskézik stb mintha bármi köze lenne az egészhez.
2023. dec. 6. 04:05
 33/68 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel a kérdező költözött hozzájuk.

Szerintem ne erőltesd magad a gyerekre. Ezzel csak még jobban kivívod az ellenszenvét. Te idegen maradsz neki, semmilyen oka nincsen rá, hogy kötődjön hozzád azért mert az apja veled él együtt egy ideje. Nem lehet erőltetni a szimpátiát. Sem te és sem az apja nem kényszerítheti rá. Egyszer lehet, hogy magától is elfogad majd, de az sincs kizárva, hogy soha. Te a szemében csak egy betolakodó vagy az életébe, főleg ha túl korán költöztél velük össze az anyja halála után, és lehet mindig az is maradsz.

Sajnálatos, hogy ennyire nem bírja elviselni a személyedet, de erőltetni nem lehet. Fogadd el, hogy ez van. Az apjával boldog vagy, akkor koncentrálj arra.

2023. dec. 6. 05:12
 34/68 anonim ***** válasza:
88%
Megsúgom, ugyanilyen helyzetben voltam. Nem köszönt, köszöntek. (2 fiú volt) annyira megviselt a helyzet es annyira méltatlannak es toxikusnak éreztem, hogy elvaltam, elköltöztem. De évekig ment a dolog. En ilyen hangulatban nem tudtam élni, létezni es szuszogni. Túl fiatal is voltam, lehet ma mar maskepp tudnam kezelni a helyzetet, es felülkerekednék rajta, kedvességgel es ésszel. De akkor es ott nem ment .....
2023. dec. 6. 05:57
 35/68 anonim ***** válasza:
31%

"Alapból miért várod el azt, hogy egy tini, aki elvesztette az anyját, jopofizzon egy idegen nővel, csak azért, mert az apja épp őt dugja?"

Ne zavarjon, hogy a kérdező a felesége több éve. Nem látó sehol, hogy konkrétan mennyi, lehet elsiklottam felette, de több év lehet akár 13 is.

2023. dec. 6. 06:25
 36/68 anonim ***** válasza:
11%

Ezek szerint a fiú rossz kapcsolatban van az apával is, amint kérdező elmondta, tini es hőbörög. Es akkor megis a kerdezőt kene kitüntetett figyelembe részesítse, mert mivel a kérdező egy “idegen” számára, nehogy megsértődjön? Egy rokon elnézi amit tesz, de egy idegen rögtön felsértődik. Ezt jelenti idegenek egy fedél alatt. Az egyensúly kényes, es a sértődés hamar jön. Szeretet nincs, csak krétával megvont határok. Én ezért mai eszemmel nem tenném ki magam ilyen helyzetnek, ebből mar nem lehet jól kijönni. Eleve nehéz helyzet. Okos nő sajat lakásban lakik es oda várja a férfit. Megőrzi méltóságát. Nem kell olyan hamar befetrengeni senki mellé.

Nem nyer semmit az ember es az idő megmutatja úgyis ki az aki szeret, mert az kitart. Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy a házasság sántít es itt a kutya elásva ...

2023. dec. 6. 06:44
 37/68 anonim ***** válasza:
78%

"Okos nő sajat lakásban lakik es oda várja a férfit. Megőrzi méltóságát. Nem kell olyan hamar befetrengeni senki mellé."

Bexaras, komolyan. Kérlek idezd, hol írta le a kérdező, hogy "hamar befetrengett" a férfi mellé? Lehet 10 éve volt özvegy a pasi és 3 évig "jártak" a házasság előtt.

Amúgy te hazas vagy? Akkor ugye nem élsz együtt q ferjeddel, csak várod időnként hogy megjelenjen e te lakasodban

2023. dec. 6. 06:50
 38/68 anonim ***** válasza:
78%

Meglepetten tapasztalom ezt a gyűlöletáradatot, ami a kérdező felé irányul. Volt esetleg előzménykérdés?

Az, hogy megpróbálja elérni, hogy visszaköszönjön, nekem nem tűnik akkora eretnekségnek.

2023. dec. 6. 06:57
 39/68 anonim ***** válasza:
6%

Igen, 37 es, ok, nem fetrengett be egyből, de ha szeretem a pasim és a pasim helyzete bonyolult, mert ott a fia ott a gyász, akkor igenis ha a férjem is, akkor sem teszem ki ennek magam. Esetleg törekedett volna jobban a pasi es ha nem akkor nem szerette, kész. Most mivel jobb a helyzete?

38 as nem eretnekség, de a helyzet ha idáig jutott, az mar messze haladt.

2023. dec. 6. 07:03
 40/68 anonim ***** válasza:
17%
Ja es a 17 eves fiúval a gond egy tünet. Itt nem a fiúval van a gond. Itt a házassággal van nagy gond es a fiún csapódik le. A ferj nem szereti ezt a nőt. Ő meg megtalálta a bűnbakot. Ez a házasság zéró, vége. Nem tudom a kérdező mikor jön rá erre
2023. dec. 6. 07:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!