Milyen ajándékot vehetnék a férjem 17 éves fiának karácsonyra, ami esetleg közelebb hozhatná őt hozzám. Mit javasoltok?
Több év alatt sem fogadja el, hogy apukájának lettem én miután özvegy lett és a fiú elveszítette az anyukáját.
A szeretet, türelem sajnos úgy tűnik eddig nem sokat ért, mert továbbra is teljesen elszeparálódik tőlem és az édesapjától is, holott egy házban élünk.
Még mindig itt vergődsz?
Annyit várj el tőle, hogy kulturáltan viselkedjen veled. Ha ennél többet nem akar, azt fogadd el.
17 éves kamaszfiú az utált pótmamájával állatkertbe menjen???
6-os, te nagyon vicces ember lehetsz. :-)))
Ha a hátán a szőr is feláll neki a látványodtól, azon semmilyen ajándék sem fog segíteni. Biztos vagyok benne, hogy amint megtud állni a lábán, jó messzire el is cuccol tőletek. Neki mindig csak egy idegen maradsz, aki abszolút nem szimpatikus számára, hiába állsz akár fejre is. Gondolom neked is vannak olyan emberek az életedben, akiket sehogysem bírsz.
Te csak az apja nője maradsz mindig a szemében. Neki nincsen rád szüksége semmilyen téren, csak az apjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!