16éves kamasz fiam pár hete reggelente szokott kávézni.valamelyik reggel láttam ,hogy kávézás közben cigizik is.Mit tegyek?többi lennt...
Tisztelt Kérdező!
Én voltam a 2-es és a 16-os válaszoló, habár az utóbbi nem neked és nem is a kérdésedre volt válasz de ott van a másik. Értelmetlen szerintem tovább rugóznod ezen mert leírtam már mindent.
Tekintettel arra, hogy a férjed is cigizik, mire számítottál?
Hogy azt hiszi a gyerek, hogy az valami ördögtől való, s rá se néz? Még véletlenül se arra, hogy annyira a mindennapi élethez tartozik, mint egy tábla csoki, mivel ebben nőtt fel?
Egy csomó pénz elmegy rá, s növeli a rák kockázatát. Ennyi.
Pénzt nem adnék rá, de a tiltásnak sok értelme nincs. Egyrészt, úgyis megoldja a szerzést, ha nagyon kell neki, másrészt meg kevesebb mint 2 év múlva úgyis azt csinál, amit akar.
Szokjatok le a dohányzásról!
A gyerek utánzással tanul.
27
16 évesnél az már rég késő. Kisgyerekkorában kellett volna. Akkor viszont szívta más cigifüstjét otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!