Akik megszakítottátok a kapcsolatot bántalmazó szüleitekkel: nektek nem okozott fizikai tüneteket a lépés megtétele? ( szorongás miatti rosszullét stb.)
Hát én akárhogy is nézem, azóta sokkal jobb.
Már nem vagyok fogyatékos , nem vagyok ronda, nem vagyok rossz anya, nem vagyok rossz feleség és ráadásul több pénzem is marad….
Hülye lennék mégegyszer szóbaállni anyámmal, végighallgatni a mocskolódását meg még pénzelni is őt mert annyit panaszkodik mint egy c.gány.
A régi rossz idők amikor monoklival jártam dolgozni, vagy amikor kitéptek a hajamból egy tenyérnyi darabot.
Csak azt bánom hogy nem 18 évesen hagytam el őket .
Nem, csak megkönnyebbülést. :)
Keresd meg Bihari Viki videóit, ebben a témában érintettként nagyon otthon van.
Sok sikert!
Változtass teló számot, ha kell el is költözhet!
Tanulj meg nemet mondani és határokat húzni. Ezek adnak önbizalmat és fordítva is igaz . Ha van önbizalmad akkor meg húzod a határokat és nemet is mersz mondani.
Én is Bihari Vikit tudom neked javasolni és nekem ami miatt ő egy napi ima , hogy hiteles.
Ő nem bemagolta ezt egy iskolapadban és ráhuzza mindenkire ugyanazt, hanem átélte. Átélte ugyanazt amit te , ugyanazt amit sokunk elszenvedett. Egy szeretet nélküli gyerekkort.
Kíméletlen, nyers és szókimondó stílusa van. Nekem rengeteget segített .
Értem,miről beszélsz,és én is átéltem.Meg fognak szűnni a leírt tüneteid,csak borzasztó kitartónak kell lenned.Mellettem szinte csak a férjem volt,mikor megszakítottam az anyámmal a kapcsolatot,mert a testvérek is mind anyám mellé álltak.Nehéz ennyi emberrel harcolni együttesen,főleg,ha úgy kerülsz ki az anya karmai közül,hogy teljesen meg van tépázva az önbizalmad,de mint írtam,ki kell tartani,és lesz eredmény.Nem most,de évek múlva nyugodt leszel,és rá fogsz térni a lelki gyógyulás és az önismeret útjára.Meg aztán,jó érzés megmutatni,bebizonyítani,hogy te vagy az erősebb,és mindvégig te is voltál.Ha nem engedsz az elveidből,semmi áron,bármit csinálnak veled,ez mindenkit megrémít,ez a tapasztalatom.
Kitartást és szép életet kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!