Anyámnak igaza lenne?

Figyelt kérdés
Ha valami nem jön össze nekem, akkor anyám azt mondja, hogy semmit sem érek azzal, hogy kisminkelem magam, meg hogy kiöltözöm, az számít ami a fejben van, De nekem sok minden nincs a fejemben.
2023. nov. 28. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Azért akkor se beszéljen már így a gyerekével egy szülő... Kérdező, hány éves vagy? Ha felnőtt vagy és önellátó, megszakíthatod bármikor a kapcsolatot, akivel akarod, vérségi köteléktől függetlenül. Ha 18 éven aluli vagy, akkor keresd fel az iskola pszichológust, ha van,neked az nem kerül semmibe. Meg keríts olyan barátokat,akik hisznek neked.
2023. nov. 28. 11:43
 2/11 anonim válasza:
8%
Tudod öreg, sokan fekszenek kórházi ágyon és karitászos meg szerzetesi önkéntesek gondozzák őket nehéz napjaikban – majd ha TE is vállalsz ilyen munkát, majd akkor járhat a szád, de ne legyen abban részed hogy TE egyszer rászorulj vallásos emberek segítségére. Magyarország se lenne kereszténység nélkül. Amíg a hit jele a magyar címerünkben van, addig te és az agresszív társaid csak az alsó szinten kavartok az elveitekkel. Menjél oszt dolgozzál, az ilyenek kiírogatása helyett, ember…. Az megnemesít, nem a segédeszköz. Meg a magyar keresztény erkölcsi rend, amely a családalapításra épül!
2023. nov. 28. 11:52
 3/11 anonim válasza:
11%
És én kérek elnézést mindenkitől, lehetne békésen tárgyalni, de az alpári szöveg, meg az ördögfej az kiverte a biztosítékot. Ez a színvonal, öregem?! Ez?! Akkor én távozom.
2023. nov. 28. 11:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó 2 válasz egyáltalán nem válasz a kérdésemre, jelentettem.

Amúgy huszonéves vagyok, és nincsenek barátaim.

2023. nov. 28. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Ha jól nézel ki, attól az önbizalmad is megnő. Az meg már a "fejben van". :)

Anyukád megjegyzése nem helyénvaló, próbáld figyelmen kívül hagyni ezeket, főleg ha több is van.

Velem is hasonlóan bánt az anyám, de nem tudott ártani, nem vettem a lelkemre. Igaz, hogy nem is szerettem érte.

2023. nov. 28. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen választ vársz akkor ha az őszinte válaszok nem tetszenek.
2023. nov. 28. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Hálás lennék, ha megindokolnátok -akár privát üzenetben- hogy miért pontoztatok le.
2023. nov. 28. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: nincs igaza anyádnak, igenis sokat számít a megjelenés.

Ráadásul, lekezelően beszél veled. Erről én szívesen elbeszélgetnék vele!

Ha arra céloz, hogy nem vagy okos:

1. ne hidd el

2. mondd neki sajnálkozva, hogy nem volt kitől örökölni a nagy észt.

Az az érzésem, hogy valamiért irigy rád, azért igyekszik degradálni.

2023. nov. 28. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyádnak nincs igaza, igenis privilégiuma van a csinos, jól öltözött embereknek. És igen, számít ugyanúgy, mi van belül, de a külső is fontos, akkor is, ha egyeseknek ez valamiért iszonyatosan fáj.

Foglalkozz magaddal továbbra is sokat, és ne hallgass a lehúzásra!

2023. nov. 28. 18:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm azokat a válaszokat, akik valóban a kérdésemre válaszoltak!

Én senkit nem pontoztam le, kivéve csak azt, aki nem is a kérdésemre válaszolt, ez volt a 2-es, 3-as, 6-os válasz.

Amúgy kétlem, hogy anyám irigykedne rám, mert nincs is mire.

2023. nov. 28. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!