Elvállaljam amit apa kér?
Szeretné hirdetni a cégét a Facebookon, de a Facebook letiltotta őt is és a kártyáját is a patformról ami hirdetésekkel kapcsolatos. Apa elvileg arra hivatkozik, hogy nem tudják megerősíteni a személyazonosságát, ezért véglegesen letiltották. A supporttal nem tud beszélni, mert magyar support nincs a Facebook hirdetésekkel való ügyekre, angolul meg apa nem beszél. Próbáltunk közösen beszélni hogy én fordítok, de a supportnak nem tetszett, hogy órákon át nem tudtunk semerre sem haladni, mert az idő fele fordításokkal ment.
Apám azt szeretné, hogy az én fiókomról hozzunk létre egy új Facebook oldalt és onnan indítsuk el a hirdetését a cégnek. Emellé azt is szeretné, hogy hozzak létre egy új bankkártyát (amit majd Ő kifizet és tölt fel rá pénzt) és az én nevemről tudjon hírdetni a platformon tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!