Nem szomorú, hogy bizonyos szülők csak addig látjak el a gyereküket, míg fel nem nőnek, utána oldják meg a problémáikat?
Sajnos a páromnak is ilyen nárcisztikus szülei vannak. Gyereküket éppen kilakoltatják, a gyerekre meg rám marad az egész költözés. A szülők a fülük botját nem mozdítják, szerintem az sem érdekli őket, hogy én, a párjuk finanszírozza a költözést.
Vélemények? Más is ismer ilyen toxikus szülőket?
"Ha akut módon bajba kerül, és a kérdező erre gondol, hogy felmodta a tulaj az albérletet, hát ott fura, hogy a szülőnek nem jut eszébe segíteni."
Mert mit kellene tenniuk? Felnőtt emberről van szó, aki x ideje külön él. Nem tudni anno hogyan és miért költözött el. Azt se tudni, volna e elég hely befogani. Amúgy meg nem egyik napról a másikra szűnik meg egy albérlet, van idő másikat keresni.
Nálunk is ez volt. 18 vagyok, felnőttem, innentől kezdve nem az ő dolguk eltartani,segíteni.
Nem is tették, oldjam meg az életemet.
Én megoldottam, már külföldön élek és dolgozok. Érdekes, megy a nyalizás, így szeretnek, úgy szeretnek. Persze, mert 4x annyit keresek, mint ők :D Hirtelen rögtön fontossá váltam.
Kérdező: nem normális, de vannak ilyen szülők, ahol ennyit számít a gyerek.
Friss kapcsolatban nem ugatnék másokról..
Az éremnek mindig 2 oldala van..
"Szerintem nagyon kcsg dolog a szülőktől hogy éppen betölti a 18-at és már egyből kibsszák otthonról. Véleményem szerint az ilyen nem szülő."
Na és hol olvastad hogy ez tortent?
Adott egy ismeretlen korú, de nagykorú gyerek, a szülei meg a párja. Ennyi.NULLA információ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!