Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szomorú, hogy bizonyos...

Nem szomorú, hogy bizonyos szülők csak addig látjak el a gyereküket, míg fel nem nőnek, utána oldják meg a problémáikat?

Figyelt kérdés

Sajnos a páromnak is ilyen nárcisztikus szülei vannak. Gyereküket éppen kilakoltatják, a gyerekre meg rám marad az egész költözés. A szülők a fülük botját nem mozdítják, szerintem az sem érdekli őket, hogy én, a párjuk finanszírozza a költözést.

Vélemények? Más is ismer ilyen toxikus szülőket?

2023. nov. 25. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Látszik vannak problemak a pároddal ha pont veled sikerult osszejonnie
2023. nov. 26. 05:00
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

"Ha akut módon bajba kerül, és a kérdező erre gondol, hogy felmodta a tulaj az albérletet, hát ott fura, hogy a szülőnek nem jut eszébe segíteni."

Mert mit kellene tenniuk? Felnőtt emberről van szó, aki x ideje külön él. Nem tudni anno hogyan és miért költözött el. Azt se tudni, volna e elég hely befogani. Amúgy meg nem egyik napról a másikra szűnik meg egy albérlet, van idő másikat keresni.

2023. nov. 26. 06:03
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk is ez volt. 18 vagyok, felnőttem, innentől kezdve nem az ő dolguk eltartani,segíteni.

Nem is tették, oldjam meg az életemet.

Én megoldottam, már külföldön élek és dolgozok. Érdekes, megy a nyalizás, így szeretnek, úgy szeretnek. Persze, mert 4x annyit keresek, mint ők :D Hirtelen rögtön fontossá váltam.

Kérdező: nem normális, de vannak ilyen szülők, ahol ennyit számít a gyerek.

2023. nov. 26. 09:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Friss kapcsolatban nem ugatnék másokról..

Az éremnek mindig 2 oldala van..

2023. nov. 26. 09:13
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nagyon kcsg dolog a szülőktől hogy éppen betölti a 18-at és már egyből kibsszák otthonról. Véleményem szerint az ilyen nem szülő.
2023. nov. 26. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
39%

"Szerintem nagyon kcsg dolog a szülőktől hogy éppen betölti a 18-at és már egyből kibsszák otthonról. Véleményem szerint az ilyen nem szülő."

Na és hol olvastad hogy ez tortent?

Adott egy ismeretlen korú, de nagykorú gyerek, a szülei meg a párja. Ennyi.NULLA információ

2023. nov. 26. 10:09
 17/18 A kérdező kommentje:
12) szomorú, hogy te így látod. Remélem neked sincs gyereked. Nálunk akármi volt a család mindig kisegítette a bajban levőt. Pedig elég kicsi a családunk.
2023. nov. 26. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Van gyerekem. Ha nagykorúkent az ő dolga minden problémáját megoldani, nem az enyém. Kérhet segítséget és ha tudok, segitek. De pl ha külön költözik, akkor mi sokkal kisebb lakásba fogunk költözni, sőt, nagy valószínűséggel senior apartmanba, oda ő már nem jöhet.
2023. nov. 26. 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!