Hogyan lehet elérni, hogy anyum ne sírjon a munkahelyeim miatt?
Igen, nehezen indult a karrierem. Voltak rossz helyeim is. Ezelőtt 6 évig voltam, onnan én jöttem el. Aztán lett egy másik 1 évig, majd kiraktak hogy pontatlanul dolgozok...
Ennek csak 1 napja, de anyu nagyon szomorú miatta. Énis, persze. De úgy gondolom, az én problémámon nem kellene ennyit lelkiznie
Volt már.
Csak ugye pszichológus kellene. Mert hiába írod ki milliószor, nem egy idegen emberekkel tarkított oldalon fog megoldódni az életed, akik semmit nem tudnak a családodról.
Meg kellene érteni, hogy a munkavállalás nem barátág, hanem üzlet, amely számtalan módon elcsesződhet, ha jól dolgozik valaki ha nem...
Egyéként miért nem leszel vállalkozó? Most még elvileg negyedévente kell csak fizeni a járulékokat stb-t...
Szóval van 90 napod öszeszedni azt a 240 ezer forintnyi befizetendőt kb a fizetéseden kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!