Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Telefonszámlabefizetés követel...

Telefonszámlabefizetés követelése a gyerekektől normálisnak számít?

Figyelt kérdés
A gond sajnos az, hogy sosem voltunk tehetős család, főleg a szüleim válása után. Anyukám azóta folyamatosan rajtam hajtja be a telefonszámlát. Úgy, hogy még nincsen keresetem, viszont apukámtól szoktam zsebpénzt kapni, ebből elvárja, hogy rendezzem az egész család telefonszámláját. Sokszor megtettem már, de most az egyszer nem, és egyből én vagyok a rossz ember. Semmirevaló és egyebek a kitűnő tanulmányaimmal. Sajnos már pszichiátriai beutalót is kaptam, leginkább az anyukám felőli családom miatt. Bementem volna, de anyukám ezt is ellenezte, pedig már nagykorú vagyok. Teljesen kilátástalan vagyon, ugyanis már olyanokkal fenyegetőzik, hogy kitesz engem és a tesómat a házból, ugyanis neki van egy párja, akihez bármikor tud menni. ( Nem élnek együtt, de az idő nagy részében nála van. ) Szerintetek mit csináljak? Egyre jobban érzem, hogy ez a toxikus környezet a káromra fog menni.
2023. nov. 17. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

#9 Ez nem csak neked szólt, hanem az összes hozzád hasonló suttyónak is. El lehet gondolkodni, de látom nem ment, így csak a sértődésre tellett. Ez van, ez a gyakoris színvonal.

Tudod, a nagykorú meg a tanuló nem egymást kizáró dolog. Bár gondolom azért nem jut el ez a te és a hozzád hasonló kommentelők (nem itt, hanem minden más kérdés alatt is) agyáig, mert 18. szülinapkor első dolgotok volt otthagyni a susut. Látszik is a kommentjeiteken és a hozzáállásokon.

Egyébként meg a kérdező utalt rá, hogy még tanul. Idézem:

"Sokszor megtettem már, de most az egyszer nem, és egyből én vagyok a rossz ember. Semmirevaló és egyebek a kitűnő tanulmányaimmal."

2023. nov. 17. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem gond ha kritizálsz, mindenesetre ez a személyeskedés nekem nem fekszik. Nem sértődtem be.Miért sértődnék be olyas valamin amit nem tudok magamra venni mert nincs értelme.Nem méltat gondolkozásra a kommented..Szarok rá mit gondolsz..
2023. nov. 17. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

#12 Remek, akkor ne gondolkodj, úgyse menne.

Foghatod a "személyeskedésre", de a kérdésről szóló részre nincs semmi reakciód. Ez azért árulkodó.

2023. nov. 17. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy legyen egy konstruktív válasz is: mondd meg anyádnak, hogy mindenki vegyen egy feltöltőkártyás SIM-et, a többi telefonálást meg oldja meg ingyenes, messenger, Viber stb. platformokon.
2023. nov. 17. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak a sajátod kérni korrekt.
2023. nov. 18. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!