Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért az én faterom vett...

Miért az én faterom vett iskolatáskát az osztály csórójának?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor jött értem suliba akkor kérdezte hogy az osztálytársam miért jár szakadt táskával mondtam neki hogy úgy tudom hogy a szülei szegényebbek mint a többiek.

Ma vett egy olyan táskát és tornazsákot amilyen az enyém hogy adjam oda neki viszont, én azon gondolkoztam hogy odaadom a haveromnak inkább miért kedveskedjek olyannal aki nem szimpi.

2023. nov. 16. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
sztem add oda neki, mert apud észre fogja venni hogy nincs új táskája a gyereknek.
2023. nov. 17. 03:07
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak egy szokásos kattintásvadász kamukérdés.
2023. nov. 17. 10:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Legalább az apád empatikus, ha már a gyereke ekkora köcsög
2023. nov. 17. 11:32
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
Hogy lehet egy ilyen embernek ilyen böszme gyereke...
2023. nov. 17. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
84%
Kamu, de senki nem adta volna oda gyerekként annak, akit nem szeretett.
2023. nov. 17. 15:59
 26/27 anonim ***** válasza:
45%

A kérdező egy lázadó kamasz. Most mit kell ezen fennakadni és undorítónak nevezni? Ti nem voltatok kamaszok? A kamaszok nem igazán a nagy empátiájukról híresek.

És tényleg bölcsebb lett volna az apjának személyesen adni oda a cuccokat az osztálytársnak. Mégis csak valami ajándék-szerűség ez, azt pedig nem szokás közvetítéssel adni át, így személyesen az ajándékozónak lehet megköszönni, esetleg elutasítani az ajándékot.

2023. nov. 17. 23:16
 27/27 anonim válasza:
77%
Édes jó istenem! Ilyen létezik ? Te bolond vagy! Oda adod a haverodnak aki gondolom tudna venni magának,igaz? De egy olyannak nem adnad oda akinek lehet még kenyere se biztos hogy van otthon? Apukad egy jó ember,te meg egy tudatlan önző ember vagy és leszel is! Hány éves vagy? 12?
2023. nov. 18. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!