Miért az én faterom vett iskolatáskát az osztály
csórójának?
Figyelt kérdés
Tegnap amikor jött értem suliba akkor kérdezte hogy az osztálytársam miért jár szakadt táskával mondtam neki hogy úgy tudom hogy a szülei szegényebbek mint a többiek.
Ma vett egy olyan táskát és tornazsákot amilyen az enyém hogy adjam oda neki viszont, én azon gondolkoztam hogy odaadom a haveromnak inkább miért kedveskedjek olyannal aki nem szimpi.
Hmm. Arra nem gondolt, hogy a gyerekben van büszkeség, és nem fogadja el az ajándékot egy újgazdag ficsúrtól? A gyerek szüleivel is meg kellett volna beszélni.
2023. nov. 16. 18:25
12/27 anonim válasza:
Szerintem ha igaz lenne, apad vagy maga adna oda, vagy tanarnenin keresztul, mert mar ra jott volna, hogy te nem ugy sikerultel.
2023. nov. 16. 18:32
13/27 anonim válasza:
Könyörgöm mond hogy ez egy kamu kérdés és csak trollkodsz!
2023. nov. 16. 18:45
14/27 anonim válasza:
Ha nem szimpi a kölyök, add el inkább a cuccokat.
2023. nov. 16. 20:42
15/27 anonim válasza:
14.
Az nagyon gusztustalan lenne.
2023. nov. 16. 21:13
16/27 anonim válasza:
Hamár ennyire önző vagy,tessék egy ok, amiért érdeked, hogy odaad a srácnak a cuccokat: apád úgyis rájön, ha nem kapja meg és akkor te szívod meg
2023. nov. 16. 21:13
17/27 anonim válasza:
11-re:
Bizony, ez az ellentmondás is azt támasztja alá, hogy troll kérdés.
2023. nov. 16. 21:42
18/27 anonim válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy ha apád ennyire empatikus,jólelkű ember,akkor te ezt a szívtelenséget kitől örökölted?
Igaz,mi nem új dolgokat veszünk,de minden használható ruhát,játékot elajándékozunk a rászorulóknak. És tudod,a mosoly egy kislány arcán,mikor kap egy olyan barbit,amiről álmodni sem mert,minden pénzt megér.
Azt tanácsolom.neked,hogy ne a szegényre legyél irigy,hanem a saját lelkivilágodat tedd azzal gazdagabbá,hogy adsz.
Apádnak pedig nagy gratula!
2023. nov. 16. 22:44
19/27 anonim válasza:
99%, hogy csak a szokásos kommentgeneráló mese, ha emg egy 1% és igaz lenne akkor csak faterját sajnálnám, hogy iylen gyereke van.
2023. nov. 16. 23:40
20/27 anonim válasza:
Kérdező, remélem, apádnak van annyi esze, hogy nem rád bízza. Vagy ha igen és a haverodnak adod, akkor remélem, átrendezi kicsit a fogsorodat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!