Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom meghamisította az apasági tesztet,ma hallottam egy beszélgetést amit a rokona vett fel hangrögzitőre!

Körülbelül másfél hónapja lett egy teszt csinálva,ott voltam én is de tőlem nem vettek mintát csak tőle és a gyerektől.

Mióta megszületett teljessen ő rá hasonlít de ő azt állítja hogy édesapám barátja aki nagyon sokat segít nekünk illetve a családnak is. Sosem értünk egymáshoz,de a párom ezzel vádol.

A hangfelvételt továbbítottam egy rendőr ismerősömnek,viszont hogy tudta meg hamisítani ? Mi lehetet ennek a menete? Talán direkt elkevertette a mintát? Jó pénzért? Vagy okirat hamisítás ? Mert a tesztet már felbontva vágta hozzám,ami persze előbb a kezébe volt 4nappal mielőtt ő nekem át adta volna!

Ki mit gondol?

2023. nov. 14. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10: Ilyen létezik? És ha a laborba is ugyan az az eredmény? Szerintem a minta lett ki cserélve. És persze azt vizsgálja a labor amit kapot.
2023. nov. 18. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11, már milyen? Hogy kibontja a borítékot, a boríték tartalmát pedig kicseréli egy azzal egyezővel, csak a szöveget átírja? Már hogyne lenne!

Fel kell hívni a céget, aki csinálta a tesztet, hogy mennyire adnak ki adatot. Biztosan van egy referenciaszám a papíron, ha azt bediktálod, talán nagyobb eséllyel fognak adatot kiadni neked telefonon.

2023. nov. 18. 14:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Felhívtam azt mondták egyezik avval ami a papíron szerepel!
2023. nov. 18. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
2023. nov. 27. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!