Mit lehet tenni?
Sziasztok!
A párom meghamisította az apasági tesztet,ma hallottam egy beszélgetést amit a rokona vett fel hangrögzitőre!
Körülbelül másfél hónapja lett egy teszt csinálva,ott voltam én is de tőlem nem vettek mintát csak tőle és a gyerektől.
Mióta megszületett teljessen ő rá hasonlít de ő azt állítja hogy édesapám barátja aki nagyon sokat segít nekünk illetve a családnak is. Sosem értünk egymáshoz,de a párom ezzel vádol.
A hangfelvételt továbbítottam egy rendőr ismerősömnek,viszont hogy tudta meg hamisítani ? Mi lehetet ennek a menete? Talán direkt elkevertette a mintát? Jó pénzért? Vagy okirat hamisítás ? Mert a tesztet már felbontva vágta hozzám,ami persze előbb a kezébe volt 4nappal mielőtt ő nekem át adta volna!
Ki mit gondol?
Ilyet nem igazán lehet csinálni, legfeljebb, ha más valakitöl vett mintát adott, de ezek a tesztek eleve nem számítanak.
HA tényleg komolyan akarod az apaságot elismertetni, akkor a bíróságra kell menni, ök hivatalos DNS tesztet használnak, ott semmi lehetöség sincs semmiféle manipulációra, és utána az jogilag is érvényes.
Az egyetlen "hátulütöje", hoyg a tesztet meg az egész eljárást az fizeti, aki veszített, tehát ha itt sem a párod az apa, akkor te, ha ö, akkor neki kell fizetni.
De itt a csalás teljesen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!