Visszafizessem a pénzt szüleimnek?
Szerintem úgy volna igazságos, ha felajánlanád, hogy visszafizeted, aztán a szüleiden múlik, hogy elfogadják, avagy nem.
Én nem fogadnám el a helyében, de jól esne a gesztus.
Nagyon rendes dolog tőled 🥰
Én megkérdezném a helyedben, de szülőként nem hiszem, hogy elvárnám, azért itt gondolom, nem több százezerről van szó. Nem egy fél-egymillás tandíj ment a kukába.
Bennem fel sem merült volna hasonló. Sőt, szerintem értelmes vagy ha egy félév után ott hagyod. Sok ismerősőm volt az egyetemtől, aki évekig szenvedett az egyetemen ugyanazon a szakon, ha az első félév után ott hagyják, nem lett volna semmi.
Egyébként ha azért "nem tetszik" mert igazából végig buliztad az egészet és semmit sem tanultál, és megint mész egyetemre, akkor figyelj oda legközelebb hogy rendszeresen tanulj. Nem bűn szerintem egy félévet elbulizni, de ne teljenek el így évek.
Fizesd vissza, vagy legalábbis ajánld fel. Ha nem akarják, persze ne erőltesd.
Miért 20 évesen kezdted az egyetemet? Korábban már elcsúszott 1-2 év? Mert így tényleg bosszantóbb, hogy még mindig keresed, mibe akarsz belefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!