Létezik,hogy valaki a mostoha gyerekére ugyanúgy tekint, mint a sajatjara?
Apám jobban szereti a két mostohaöcsémet, mint engem valaha, mert ők fiúk.
Oké, akkor nem kötelező tartani velem a kapcsolatot, majd ha bajba kerül, menjen a két fiúhoz, engem nem érdekel.
Amióta ott vannak, folyamat azt hallgatom, ők ilyen jók, olyan okosak, diplomáztak, dolgoznak, milyen büszke rájuk.
Nekem meg a szemembe vágta, miért nem születtem fiúnak, mert csalódás vagyok. Hát akkor b...dj meg.
En neveloszulo szeretnek lenni,14-16 eves fiut fogok valasztani. En a sajatomkent fogom tamitani,etetni,ruhazni es segiteni. (Tudnek szulni,de nincs kedvem hozza,utslom a kisgyerekeket,akik nem maguk kltoznek fel esznek stb)
Elkepzelni se tudom,hogy lehetne ot nem sajatomkent szeretni.
Szerintem sok no vsn igy vele. Probalkozz nyugodtan neveloszulokhoz menni. 14 even felul mar mondhatsz nemet,ha nem erzed jol veluk magad. Tudod vagy megvan a vibe vagy nincs.
Ha szerencsed van ,az illeto jo emberismero es tudni fogja,h jol kijottok vagy nem. En siman kivalsztom a velem jol kijovo embereket.
N/40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!